Ovde ste
Home > Tehnika > Mistina bronza i pravi Samsung [podcast]

Mistina bronza i pravi Samsung [podcast]


Google Pixel 4a, Samsung Galaxy Note20 i Z Fold2, Microsoft Surface Duo i Tramp u pohodu na TikTok i WeChat.Foto: Dia Dipasupil/Staff/Getty Images

Foto: Dia Dipasupil/Staff/Getty Images

Umesto jednog videli smo tri predstavljanja preko dve “internet” objave i jednog dogaaja, jer dogaaji, kao to znamo, nisu ono to su bili. Dok smo se spremali za letnji “Unpacked”, Google je za momenat uleteo Samsungu u kadar i dva dana pre novog Notea predstavio iekivani Pixel 4a.

Samsung je saekao svoj red i predstavio ne samo Note20 u dve varijante i buduu verziju Folda za koju emo tek dobiti detalje, ve i novi sat, Tab S7 takoe u dva formata, ali i vrlo interesantne slualice za koje postoje bar dva oigledna imena koja Samsung nije odabrao. Galaxy Buds Live upotpunjuju Samsungovu ponudu koja sve vie lii na prodaju iskustva od prodaje samih sprava.

Tramp je poptisao naredbu da se sa TikTokom i Tencentom (WeChat) ne sme saraivati u USA, to bi moglo da ima viestruke posledice, kako u USA i Kini, tako i globalno.

Ako Tramp nije iznenadio, Microsoft jeste, objavivi detalje o Surface Duou, Android telefonu sa dva ekrana za koji smo saznali jo prole godine. Da 2020. ne bude dovoljno osobena, izgleda da e u njoj na trite stii najzanimljiviji Android telefon godine koji je napravio niko drugi do Microsoft.

Sve to teme su kojima smo se bavili u sto drugom Tehnopolis podcastu, hvala na sluanju!

00:10 Uvod
02:45 Samsung Galaxy Note20, Buds Live, Z Fold2, Tab 7(+)
21:14 Google Pixel 4a
25:13 Tramp protiv TikToka i WeChata
31:39 Microsoft Surface Duo

Pretplatite se na Tehnopolis Podcast u vaem omiljenom programu za sluanje podcasta, pratite nas na Twitteru (Aleksandar, Ivan), Apple Podcastsu, Google Podcastsu, Pocket Castsu, TuneInu, YouTubeu, Mixcloudu, ocenite nas u Apple Podcastsu ili gde god nas sluate, ostavite komentar, piite nam i pomozite nam da budemo jo bolji.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top