Ovde ste
Home > Sport > Vui o “veitima”: Ko god da pobedi to je Vui namestio

Vui o “veitima”: Ko god da pobedi to je Vui namestio


Aleksandar Vui, predsednik Republike Srbije, priao je o tome koliko je drava pomogla Crvenoj zvezdi, a koliko Partizanu.


PTIzvor: B92

Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Vui kae da je u poslednje dve godine vie dato KK Partizan, nego KK Crvena zvezda.

Kod fudbalskih klubova je neto drugaije jer je, kako istie, tu pitanje tumaenja.

Ako pobedi Zvezda, to je Vui namestio. Ako pobedi Partizan, onda je opet Vui namestio zbog izbora, da bi oni proli u miru i da se ne bi reklo da je Vui namestio“, rekao je Vui u jutarnjem programu Pinka.

O poslednjem derbiju u fudbalu predsednik Srbije je rekao da je Zvezda igrala oajno.

Vui dodaje da je njegov posao da oba kluba imaju iste uslove.

Ako me pitate da li sam kao navija jednog kluba zadovoljan kada taj klub izgubi od drugog, pa nisam. Ali, da li je moj posao da pomognem i tom drugom klubu da ima iste uslove kao i onaj prvi – apsolutno“, kae Vui.

Nekima je lako da kukaju kako drave daje drugima vie, ali kad pogledamo injenice… Ako pogledate KK Partizan i KK Zvezda, videete da je vie dato, bar u poslednje dve godine, KK Partizan. Ranije ne bih rekao“, dodao je predsednik Srbije.

Na kraju je zakljuio:

Ako raunate fudbalske klubove, tu je pitanje tumaenja. Ako izuzmete Gasprom, onda je mnogo vie dato Partizanu. Ako ne izuzmete Gasprom, onda je vie Zvezdi. Ali Gasprom je ruska kompanija, meutim drugi e rei da toga ne bi bilo da nije srpske drave – i jedni i drugi su u pravu“.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top