Ovde ste
Home > Automobili > UMALO DA POGINE VALENTINO ROSI! Jeziva scena na MotoGP trci, as za DLAKU izbegao strašnu smrt, pravo je ČUDO kako je ostao živ! /VIDEO/

UMALO DA POGINE VALENTINO ROSI! Jeziva scena na MotoGP trci, as za DLAKU izbegao strašnu smrt, pravo je ČUDO kako je ostao živ! /VIDEO/


Jeziva scena dogodila se na trci Moto GP šampionata u Austriji.

Sudar koji se dogodio kada su se motorima “zakačili” Franko Morbideli i Johan Zarko, doveo je do toga da oba dvotočkaša nekontrolisano izlete sa staze, a na nju se vrate baš tamo gde je prolazio Valentino Rosi, sedmostruki prvak sveta.

Rosi se nalazio tik iza Vinalesa, kada je jedan od “odbeglih” motora proleteo tik ispred njegovog prednjeg točka, a drugi, odmah potom, iznad njegove glave!

Sa kamere koja je bila na motoru čuvenog Italijana se odlično video trenutak kada je tragedija izbegnuta za delić sekunde…

… ali i sama scena kada je Rosi pregledavao snimak, potpuno u neverici, dokazuje koliko je dramatičan bio taj trenutak:

Srećno se završio i “let” Morbidelija i Zarka, koji su posle sudara uspeli da se pridignu i odšetaju do svojih timova, s tim da je Italijan, za razliku od Francuza, naknadno odveden na medicinski pregled.

Prenos ove MotoGP trke je, poput hiljada drugih ljudi, u neverici pratio i svetski šampion Mark Markez, koji je, dok se oporavlja od teške povrede, na Tviteru regovao samo “emotikonima” sa prikazom sklopljenih ruku, kao u molitvi.

Trka je, naravno, odmah bila prekinuta, a posle duge pauze preostali vozači su se vratili na stazu kako bi nastavili nadmetanje, počev od poretka ostvarenog do osmog kruga.

VIDEO: Bizarne povrede domaćih sportista

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top