Ovde ste
Home > Sport > Fudbal > OVO NIJE POLITIČKI RAT, VEĆ FUDBALSKA UTAKMICA! Kapiten Tirane smiruje strasti pred dolazak Zvezde, ali se nada pobedi!

OVO NIJE POLITIČKI RAT, VEĆ FUDBALSKA UTAKMICA! Kapiten Tirane smiruje strasti pred dolazak Zvezde, ali se nada pobedi!


Batha se osvrnuo na politički momenat ovog fudbalskog duela.

NEMA TENZIJA U ALBANIJI, PRILAZE NAM DA TRAŽE FOTKE! Stanković pred Tiranu: Ako se plašim eliminacije, izgubio sam u startu!

Ja ovo ne vidim kao politički rat ili nešto što ima veze sa nacionalizmom. Za nas je ovo samo fudbalska utakmica. Poštujemo ih kao tim. Oni su ispisali svoju priču i svi znaju ko su. Mi ćemo pokušati da maksimalno uživamo u utakmici i damo sve od sebe – izjavio je Batha.

FK Crvena zvezda

Za razliku od prethodnih sezona, ove godine u kvalifikacijama se igra samo jedna utakmica, tako da revanša u Beogradu neće biti.

Nadamo se dobrom rezultatu. Mi smo inferiorni u svim analizama koje su obavljene. Ali, fudbal je pokazao da svašta može da se desi za 90 minuta – dodao je 28-godišnji Albanac.

Utakmica će biti odigrana na stadionu “Er Albanija”, projektu vrednom 85 miliona evra.

FK Crvena zvezda

Ja imam veću odgovornost u ovoj ekipi. Ne smem da dozvolim da me savladaju emocije. Ja sam iskusan igrač i ovaj nivo sam održao u više ekipa. Biti kapiten je čast i privilegija, to je posebno uživanje.

Batha očekuje pobedu.

Nadam se da ćemo pobediti. Ko će postići pobedonosni gol nije bitno. Ja želim da dam gol na ovom meču, ali dobro izdanje ekipe je iznad svega – podvukao je kapiten Tirane.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top