Ovde ste
Home > Tehnika > Motorola najavila još jedan povoljan telefon sa oznako moto G

Motorola najavila još jedan povoljan telefon sa oznako moto G


Motorola moto G6 Play je predstavljena u aprilu 2018. godine, i sada je napokon došao trenutak kada su vlasnici ovog modela dobili adekvatnu zamenu. U pitanju je model moto G8 power lite.

Baš kao što je to bio slučaj sa modelom G6 Play, i moto G8 Power donosi brojna unapređenja specifikacija koja će se svideti korisnicima koji traže zamenu za svoj stari ali povoljni telefon.

Najpre, novi moto G6 power lite ima veći 6.5 inčni displej sa većom rezolucijom od 1.600×720 piksela. Druga velika promena smeštena je iza ekrana i odnosi se na procesor koji je sada osmojezgarni MediaTek Helio P35 koji menja stari sa samo četiri jezgra i donosi znatno veću brzinu.

Kako bi svaka aplikacija radila savršeno, moto G8 power lite donosi 4GB LPDDR4 RAM-a koji je uparen sa 64GB prostora za skladištenje vaših omiljenih filmova, serija, muzika i fotografija. U slučaju da vam ovo nije dovoljno, tu je i mogućnost proširenja interne memorije na 256GB uz pomoć microSD kartice.

Moto G8 Power Lite

Moto G8 Power Lite

Sistem kamera na poleđini je trostruk. Tu je glavna 16MP kamera, ali i 2MP macro objektiv koji omogućava da se približite čak 4x bliže nego normalni objektiv, a možete i da se igrate sa dubinom polja prilikom slikanja za savršene portrete, i na kraju, tu je 2MP senzor za dubinu koji slikama daje dodatnu oštrinu i čuveni bokeh efekat. Promene je doživela i prednja kamera koja sada ima 8MP.

Telefon je opremljen baterijom od 5.000mAh koja će vam bez problema omogućiti 3 dana korišćenja bez ikakve potrebe za dodatnim punjenjem, obećavaju iz Motorole.

Cena je oko 185 evra.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top