Ovde ste
Home > Sport > Pavlovi sa pete pozicije juria na novi podijum sa svojim Lamborginijem

Pavlovi sa pete pozicije juria na novi podijum sa svojim Lamborginijem


Srpski automobilista Milo Pavlovi ovog vikenda nastavlja takmienje u okviru Lamborgini Super Trofeo ampionata.


Izvor: B92

Foto: Milo

Foto: Milo Pavlovi PR team

Na stazi u Nirburgringu u subotu, 5. septembra vozie se dve trke, a na automobilista ponovo oekuje dobar plasman posle odlinih rezultata na otvaranju sezone u Mizanu gde je sa klupskim kolegom, Meksikancem Raulom Guzmanom, zabeleio jednu pobedu i jedno tree mesto.

Vikend na uvenoj gran-pri stazi u Nemakoj poeo je kvalifikacijama u petak tokom kojih su Pavlovi i Guzman ostvarili petu startnu poziciju za obe trke, to je napredak u odnosu na kvalifikacije u Mizanu.

S obzirom na nepredvidljive vremenske uslove u ovo doba godine u podruju staze, Pavlovi oekuje veliku borbu, koja bi na kraju trebalo da donese nove pozicije na podijumu i vane bodove u borbi za titulu.

“Posle kvalifikacija, moj kolega Raul i ja osigurali smo start iz treeg reda za obe trke. To nije idealan rezultat kojem smo se nadali, ali smo svesni da jo moramo da radimo kako bi poboljali automobil i u trkama uspeli da doemo do eljenog rezultata. Radimo na tome, optimisti smo, posebno zato to smo se ipak kvalifikovali bolje nego na prvom trkakom vikendu u Mizanu. Trke su duge, smatram da je na automobil bolji tokom trka nego tokom kvalifikacija, zbog ega mislim da imamo ansu da zauzmemo dobre pozicije na kraju. Idemo dalje, borimo se!”, rekao je Pavlovi.

Prva trka na programu je u subotu, 5. septembra u 13.20h, dok je druga na programu istog dana od 18.05h.

Trke mogu uivo da se prate preko linkova koje je obezbedio Lamborghini, a svi zainteresovani mogu da posete YouTube kanal ili Facebook stranicu “Squadra Corse” i ukljue se u stream.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top