Ovde ste
Home > Putovanja > Egipat podigao sve na prihvatljiv nivo, Albanija ipak ima najvei rast gostiju VIDEO

Egipat podigao sve na prihvatljiv nivo, Albanija ipak ima najvei rast gostiju VIDEO


Granice su poslednjih dana za nae graane otvorile Crna Gora i Bugarska, pa graani koji to mogu pokuavaju da iskoriste poslednje dane za odlazak na more.

Primetan je povean protok turista put Crne Gore, to sopstvenim prevozom, to redovnim avio-linijama. Otputovalo je nekih 100.000 naih graana ove godine to je tek 10 odsto u odnosu na prethodne godine, kae za TV Prva Zoran Arsenovi iz JUTE.

“Nai graani su ovog leta ili u Tursku, Egipat, Albaniju, Hrvatsku i od pre neki dan u Crnu Goru. Albanija je imala najvei porast i razvijene zemlje prepoznaju je kao destinaciju koja svojim sadrajem, uslugom, kvalitetom, plaama ali i kulturnim lokalitetima moe da bude interesantna za dui boravak. To su i nai ljudi prepoznali. Veliki broj je svojim prevozom otiao”, otkriva Arsenovi.

Prema njegovim reima, Egipat je ekao 19. jul da otvori svoje granice to se pokazalo dobrim jer su u meuvremenu ispotovali sve one mere koje su predviene.

“Bio sam u Egiptu dva puta ovog leta. Preduzeli su sve mere i sve podigli na prihvatljiv, ali ne optereujui nivo”.

Ovo su potvrdili i novinari TV Prva Darko i Jelena Nikoli koji su trenutno u poznatom letovalitu u Egiptu, u Hurgadi. Njima na ulasku u Egipat 31. avgusta nije bio potreban PCR test, ali od 1. septembra ve je potreban.

“Na ulazu u u restoran se svima meri temperatura. Ko je ima ide u hotelsku ambulantu. Dezinfikuje se sve, zaposleni nose maske, na svakom mestu imate sredstva za dezinfekciju i suvo pranje ruku. vedski sto u Egiptu ne postoji vie ve se hrana naruuje tako to na engleskom zaposlenima u restoranu objasnite ta elite i oni to na licu mesta pripreme. Veliki je razmak izmeu lealjki, postoje ogardice izmeu to pravi potrebnu distancu izmeu njih. Nema vie toliko animacija, svedene su na minimum. Kapaciteti hotela su popunjeni 50 do 60 odsto. Nismo sve oekivali na tako visokom nivou”, zadovoljno konstatuju kolege s Prve televizije.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top