Ovde ste
Home > Ekonomija > Prodaja 68 vojnih kompleksa: Ponueni objekti u BG, skladita, Klub Vojske

Prodaja 68 vojnih kompleksa: Ponueni objekti u BG, skladita, Klub Vojske


Beograd — Drava je ponudila na prodaju 68 nepokretnosti koje nisu neophodne za funkcionisanje Vojske Srbije, navodi se u oglasu Republike direkcija za imovinu.


Izvor: Tanjug

Foto: Depositphotos/Pakhnyushchyy

Foto: Depositphotos/Pakhnyushchyy

Pisane ponude mogu se dostaviti za Klub Vojske u Poarevcu koji je ponuen za milion evra, kompleks Carina u Smederevu ija je poetna cena 2,4 miliona evra, kompleks Provalija u Sremskoj Kamenici – 368.000 evra i Mieluk – Gornja Kamenica (1,2 miliona evra).

Takoe je ponuen Alibegovac u Novom Sadu koji je ponuen za 388 hiljada evra, dok je za 100 hiljada evra ponuen Grkljan u Zajearu.

Vojna skladita Vinarce kod Leskovca ponuena su za 168 hiljada evra, skladite Reka Ostrunica na beogradskoj ukarici za 752 hiljade evra, Iline vode u Kragujevcu po poetnoj ceni 226 hiljada evra, komandu u Srbobranu za 220 hiljada evra, kao i Klub vojske u Negotinu ija poetna cena je 280 hiljada evra.

Ponueni su i kompleks Zabre u Petrovcu na Mlavi za 60 hiljada evra, Industrijski kolosek u Niu za 179 hiljada evra, Bukovac u Petrovaradinu za 77,8 hiljada evra, skladite Potok Mesi u Vrcu za 637 hiljada evra, Barice u Rakoj za 109 hiljada evra, Klievac – vebalite u Valjevu – 124 hiljade evra, i Staniin rid u Surdulici za 21 hiljadu evra.

Drava prodaje i Vojni kompleks Mira – skladite u Leskovcu koji je ponuen za 695 hiljada evra, i kompleks Vila Katarina u Knjaevcu za 18.000 evra.

Vie od polovine ponuenih nekretnina su poslovni prostori, najvie u Beogradu, a zatim i u Niu i Valjevu.

Kako se navodi, rok za podnoenje ponuda je 15 dana a posle komisijskog otvaranja ponuda odluku o najpovoljnijim donee komisija.

Republika direkcija za imovinu nadovi da e visina ponuene cene biti odluujua u izboru kupca.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top