Ovde ste
Home > Sport > Fudbal > RADUNOVIĆ ZA STAN DAO 800.000 EVRA! Golman Atalante ulaže u LUKSUZNE NEKRETNINE, ne troši novac na gluposti!

RADUNOVIĆ ZA STAN DAO 800.000 EVRA! Golman Atalante ulaže u LUKSUZNE NEKRETNINE, ne troši novac na gluposti!


Golman Atalante Boris Radunović (24) kupio je luksuzni penthaus na Voždovcu vredan čak 800.000 evra, saznaje Informer! Mladi srpski čuvar mreže ubuduće će, kada je u Beogradu, vreme provoditi u Ulici vojvode Stepe u raskošnom stanu površine 200 metara kvadratnih, dok će terasa imati čak 350.

350

KVADRATNIH METARA IMA SAMO TERASA LUKSUZNOG PENTHAUSA

Rođeni Beograđanin

U razgovoru za Informer Radunović nije želeo da govori o novcu, iako ga je zaradio na pošten način. Ipak, ističe da skoro sve što zaradi ulaže u nekretnine.

Ne želim da trošim novac na gluposti, sve što zaradim volim da “utopim” u nekretninu. Zgrada je izgrađena, ali je stan je još u sivoj fazi. Tu planiram da boravim kada sam u Beogradu, a imam i stan na Vračaru. Želim da ga lepo sredim, pa jednog dana, ako odlučim da ga prodam, mogu samo da zaradim. Ja sam Beograđanin, sa Lekinog brda, i volim da budem u tom kraju. Nisam nikada želeo da živim baš u centru, ne privlači me to – kaže Radunović.

Starsportphoto

 

Mladi golman je prošlu sezonu proveo u Veroni na pozajmici, koja je sada istekla, a malo je nedostajalo da već od ove jeseni napusti Italiju i živi u rodnom Beogradu. Za njega su se interesovali Crvena zvezda i Partizan.

Zaljubljen u lepu Elenu

Radunović je, osim na profesionalnom, godinama ispunjen i na privatnom planu. Golman je skoro četiri godine u vezi sa Elenom Marić (22), lepom Beograđankom sa Dedinja koja se bavi konjičkim sportom. Njena porodica, majka Sonja i očuh, bivši fudbaler Nikola Lazetić, vlasnici su poznatog restorana na Senjaku, gde i ona radi. 

Oba kluba su se interesovala za mene. Partizan ipak više jer je njima bilo hitnije da nađu golmana. Razgovarali smo, ali ja nisam spreman da se vratim u srpski fudbal. Kada si mlad, radiš i trudiš se da bi otišao u neku jaču ligu, a ja sad nemam razloga da se vratim u Srbiju. Atalanta će me opet poslati na pozajmicu, ima ponuda od italijanskih klubova i treba da razgovaram sa menadžerom – jasan je Radunović.

Produžava ugovor

Fudbaler koji je karijeru počeo u Radu ima ugovor sa Atalantom još dve godine, a kako otkriva, klub iz Bergama želi da ga produži.

Starsportphoto

 

Sada se odmaram i treniram u Beogradu, a uskoro idem u Italiju da se sa Atalantom dogovaram oko uslova jer klub želi da produžim ugovor do 2025. Oni veruju u mene, računaju na mene u budućnosti, ali ne žele da sedim na klupi, pa ću zato ići na pozajmicu – zaključuje Radunović.
 

Bonus video

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top