Ovde ste
Home > Zdravlje > SVEKRVA JE ULETELA U NAŠU SOBU DAN NAKON VENČANJA Zbog onog što je rekla, muž je odmah SKINUO BURMU I OSTAVIO ME ISTOG TRENUTKA

SVEKRVA JE ULETELA U NAŠU SOBU DAN NAKON VENČANJA Zbog onog što je rekla, muž je odmah SKINUO BURMU I OSTAVIO ME ISTOG TRENUTKA


Nesrećna mlada, poznatija kao Džilijan, podelila je svoju stranu priče na društvenoj mreži TikTok koji je od objavljivanja pregledan preko 14 miliona puta. Ona je u video-klipu objasnila kako joj je propao brak.

Džilijan tvrdi da su ona i njen partner imali prekrasno venčanje na plaži u Meksiku, ali stvari su se ubrzo promenile kad je svekrva održala intervenciju i tražila da njen sin bira između svoje žene ili nje.

– Skinuo je venčani prsten i napustio me dan nakon venčanja – rekla je Džilijan koja tvrdi da je svekrva bila ‘ljubomorna’ na količinu pažnje koju je njen sin posvećivao svojoj ženi.

Džilijan je nakon venčanja otputovala iz Meksika u rodnu Kanadu, koja je bila u blokadi zbog korona virusa. Rekla je da nije mogla više da živi u stanu koji je delila sa bivšim i da im je njegova porodica zabranila viđanje.

Kad se karantin završio, pokušala je da razgovara sa bivšim partnerom o razvodu, ali su joj rekli da to neće biti moguće još tri godine jer se on seli.

Njen video je brzo postao viralan, a Džilijan je kasnije objavila nastavak kako bi odgovorila na još neka pitanja. Objasnila je zašto nije mogla da poništi brak.

Kako tvrdi Džilijan, nije nemoguće poništiti brak u Kanadi, odakle je ona, a razvod je takođe otežan zbog odluke bivšeg da se preseli.

Kasnije se oglasila i sestra njenog bivšeg muža i rekla da je sve što Džilijan tvrdi je laž, tvrdeći da je veza i brak njenog brata sa Džilijan bila velika greška, piše britanski “The Sun”.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top