Ovde ste
Home > Tehnika > Motorola je u svoj retro razr model spakovala brži procesor i 5G podršku

Motorola je u svoj retro razr model spakovala brži procesor i 5G podršku


Prošle godine Motorola je sa telefonom na preklop napravila pravi bum. Razr je bio jedan od najupečatljivijih uređaja. Sada je dobio naslednika, sa 5G podrškom, bržim proceosrom allii boljim kamerama.

Telefon izgleda poput prošlogodišnjeg modela. Elegantno se preklapa, po principu školjke. Tako sklopljen debljine je samo 16 milimetara, a između presavijenog ekrana gotovo da ne ostaje prazan prostor.

Sklopljen telefon napred ima displej na kom možete da vitie sve notifikacije, pozive, a unapređena navigacija vam dozvoljava da pristupite lako omiljenim funkcijama. Quick View displej sada ima poseban navigacioni meni koji je prilagođen gestovima koje koristi Android 10, tako da veoma lako možete da dođete do Home menija prostim prelaskom prstima preko ekrana. Takođe, prelaskom prstima na dole sa Home ekrana možete brzo da aktivirate kameru, dok prelaskom na levo dobijate pristup svim aplikacijama. Dodatnim prelaskom prstima na levo pristupićete prečicama koje vam omogućavaju da pozovete ili pošaljete poruku omiljenim kontaktima.

motorola razr 5G

motorola razr 5G

Dodatak je i odgovaranje na poruke uz pomoć speech-to-text opcije, a na Quick View displeju možete i da otkucate dužu poruku zahvaljujući kompletnoj tastaturi koju nudi.

Kada otvorite razr 5G, otkriva vam se 6.2-inčni Flex View displej, a kada ga okrenete horizontalno, CinemaVision odnos ivica 21:9 širokih dimenzija istog trenutka će vas povući u filmski svet zahvaljujući proporcijama koje koristi filmska industrija. Kada telefon držite uspravno, uzak dizajn je savršen za korišćenje telefona jednom rukom.

motorola razr 5G ima 6.2-inčni Flex View displej

motorola razr 5G ima 6.2-inčni Flex View displej

Displej radi u harmoniji sa našim jedinstvenim sistemom šarki zahvaljujući savršenom preklapanju ekrana bez ikakvog dodatnog prostora. Na ovaj način unutrašnji ekran je potpuno zaštićen, a razr 5G maksimalno kompaktan. Preklopni mehanizam, baš kao i kod prethodnog modela, podvrnut je rigoroznim testovima preklapanja, padanja, izlaganja ekstremnim temperaturama i drugim izazovima izdržljivosti. Prema nekim proračunima napredni korisnici tokom dana telefon otvaraju 100 puta, a iz Motorole kažu da razr može da izdrži 200.000 otvaranja – što znači da bi naprednim korisnicima bilo potrebno 5 godina da dostignu taj broj.

Telefon nosi oznaku 5G jer daje podršku za ovu mrežu uz Qualcomm Snapdragon 765G procesor.

Otvoren ili zatvoren, sistem kamera na motoroli razr 5G pruža ogromne mogućnosti u malom pakovanju. Tu je najpre sočivo od 48MP sa Quad Pixel tehnologijom koja pruža 4X veću osetljivost u uslovima slabijeg osvetljenja. Optička stabilizacija slike brine o tome da fotografije i video snimci budu oštri, jasni i prepuni detalja – bez obzira na svetlosne uslove. Plus, tehnologija laserskog autofokusa u TOF senzoru pomaže kameri da se brzo fokusira na ono što slikate.

motorola razr 5G ima specifičan sistem kamera

motorola razr 5G ima specifičan sistem kamera

Ovaj sistem kamera od 48MP je ujedno i jedna od najnaprednijih selfi kamera na tržištu kada je telefon preklopljen. Dodatno, dual displeji omogućavaju opcije koje jednostavno nisu moguće na kamerama na drugim uređajima. Camera Cartoon pomaže vam da održite pažnju osobe koju slikate tako što razr 5G na spoljnom Quick View ekranu prikazuje zabavnu animaciju dok je aplikacija otvorena na glavnom Flex View displeju.

A, ako želite da koristite ceo ekran za slikanje selfija tu su Flex View displej i interna 20MP kamera.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top