Ovde ste
Home > Automobili > Peta pobeda Borkovića u TCR Istočna Evropa

Peta pobeda Borkovića u TCR Istočna Evropa


Nakon odličnih kvalifikacija i osvojene pol pozicije u obe trke, Borković je sjajnim startom i odličnom vožnjom tokom cele trke čvrsto držao prvu poziciju i kroz cilj prošao sa gotovo osam sekundi prednosti u odnosu na drugoplasiranog Sandra Soubeka, koji je iza sebe ostavio Poljaka Jablonskog.

Naš vozač M1RA tima u saradnji sa NIS Petrol Racing Timom i danas je bio nezaustavljiv, sada je već izvesno, u osvajanju titule šampiona TCR Istočna Evropa.

“Zadvoljan sam vožnjom i mogu reći da je sve bio kako treba, osim što sam unutar automobila osetio problem sa dodatim kilogramima koje imam i ovog vikenda. Balast se najviše odrazio na gume koje su se nemilosrdno trošile jer staza u Brnu, za razliku od one u Slovačkoj, ima dosta promena pravaca i nema vremena da se gume malo ohlade. Najvažnije je da se ovaj problem nije odrazio na moju vožnju i nadam se da će tako biti i sutra. Iako je već sada izvesno da sam osvojio titulu šampiona, ja jedva čekam sutrašnju trku, kao i poslednji trkački vikend na Hungaroringu i nadam se da situacija sa koronavirusom, neće ništa promeniti”, rekao je Borković.

Sutrašnju trku na stazi Brno u Češkoj Borković vozi od 14 sati.Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top