Ovde ste
Home > Sport > Stanojevi: Bie pet promena za Zlatibor, neophodna su pojaanja

Stanojevi: Bie pet promena za Zlatibor, neophodna su pojaanja


Trener Partizana Aleksandar Stanojevi video-konfrencijom na stadionu u Humskoj najavio je utakmicu osmog kola Linglong Superlige protiv Zlatibora u ajetini.


SSIzvor: B92

Foto: StarSport

Foto: StarSport

Partizan na me u ajetini koji e se igrati u nedelju od 19 sati stie posle 120 minuta fudbala u Moldaviji u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Crno-beli su Sfintul slomili tek u 104. minutu golom iz penala Bibarsa Natha i zakazali duel sa belgijskim arlroa ve sledeeg etvrtka.

“Imali smo 120 minuta, put i igrai su umorniji. Idemo opet na put i to nam stvara malo problema. Ovo nam je vana utakmica, tako se i pripremamo za nju”, rekao je Stanojevi.

Rotacije posle napornog mea u Kiinjevu su neophodne.

“Ne znamo kakva je stiaucija sa Sadikom oko te povrede. Neu nikoga odmarati za utakmicu u Belgiji, ve samo od ove utakmice prethodne. Moramo naravno da odmorimo neke igrae koji su imali veliku minutau. Spremni smo. To je realnost, u Evropi se igraju utakmice na tri dana, zato ne bismo mogli i mi? Nadam se da emo biti dominantni”.

“Sigurno emo rotirati, moda e Denis Stojkovi dobiti ansu od 1. minuta, videemo jo. Moramo da rotiramo da bi se svi oseali kao deo Partizana. Bie pet novih igraa u ekipi. Asano je u dobrom stanju, za Sadika ekamo poslednji izvetaj doktora. Ako budu zdravi bie obojica u sastavu. Ne kalkuliemo nita”, poruio je Stanojevi.

Foto: StarSport

Foto: StarSport

Hoe li doi neko pojaanje ili ste zadovoljni timom koji imate na raspolaganju?

“Nadam se da e biti vie od jednog pojaanja, uvek nam trebaju pojaanja, mislim da su nam neophodna i eljno ekam da dovedemo nekoga. Savo je bio dui period tu, napravio je selekciju, ali to se mene tie potrebno mi je jo igraa. Saekaemo. to se golmana tie, moraemo nekada da koristimo Stojkoviam a nekada Popovia zbog bonus pravila”.

Od koga preti najvea opasnost u ekipi Zlatibora?

“Gledao sam njihove utakmice kada su izgubili protiv ukarikog, gledao sam i nau pripremnu utakmicu protiv njih u Uicu. Malo su se konsolidovali. Vuki je opasan napred, ali da ne spominjem, obino kad spomenem nekoga on da gol. Svaka ekipa u naoj ligi moe da bude opasna, spremili smo se”.

“Ne volim da Popovi brani jer je bonus igra, ni on se zbog toga ne osea dobro. Sticaj okolnosti je takav, da nema tog pravila, sigurno bi Stojkovi branio, to je jasno. Imamo dosta igraa u napadu, ali tamo smo najjai, ne moemo da sklanjamo strance. Videemo da li e Lazar Pavlovi da bude spreman, on je imao povredu. Menjaemo svakako”, zakljuio je Stanojevi.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top