Ovde ste
Home > Sport > Tenis > NE VOLI SRBINA, ALI NJEGOVE REČI UPLAŠIĆE NOVAKOVE RIVALE! Australijanac OBJASNIO, OSVETA će biti BRUTALNA!

NE VOLI SRBINA, ALI NJEGOVE REČI UPLAŠIĆE NOVAKOVE RIVALE! Australijanac OBJASNIO, OSVETA će biti BRUTALNA!


Novak je slučajno lopticom udario u glavu linijskog sudiju i odmah je diskvalifikovan. Luton je za “Sidnej Morning Herald” pisao o Srbinu i imao je različita viđenja.

Uglavnom je kritikovao Novaka i opisuje ga kao “čoveka koji je sve više nesposoban da shvati kontekst i percepciju sa spolja, koji stalno potpiruje svoju važnost i sebe najviše vidi kao alfa-predatora na vrhu teniskog ekosistema.”

HRVATSKI ISTORIČAR PODIGAO SVET NA NOGE ZBOG NOVAKA! Zapad boli što jedan Srbin, Balkanac, “inferiorna rasa” pobeđuje u njihovom “gospodskom sportu”!

(VIDEO) POJAVIO SE SNIMAK RASPRAVE U NJUJORKU! Ovo ledi krv u žilama! Novakov pogled, molba…

Luton piše da su Đokovićeva opsesija samim sobom u tenisu i njegova narcisoidnost dugo bili mač sa dve oštrice, uz to da je odnos prema njemu spolja, hranio ono unutar njega.

usatoday

 

Umesto da vidi nekoga koga doživljavaju kao sportsko “trinaesto prase”, koji očajnički želi da ga prihvate i van sportskog terena, on vidi modernog džina sa jednim fokusom, koji je uspeo uprkos rastućim salvama kritika .

Kako je Goran Ivanišević reagovao kada je Novak udario sudiju pročitajte OVDE.

Ipak Australijanac brani srpskog tenisera rekavši da nije loša osoba i tvrdi da je ova njegova situacija na US Openu savršena metafora za čitavu 2020. godinu.

Novak je na udaru kritika mesecima, od kada je uzneo stav o vakcini za koronavirus. Poručio da ne bi “voleo da ga neko primorava na vakcinu kao uslov za putovanja” i svetski mediji su ga odmah ocenili kao “antivaksera”. Potom su se nemile situacije nadovezivale, a svetski mediji tražili su dlaku u jajetu kako bi razepeli Đokovića. Potom je usledio Adria tur, pa Noletove kritike oko organizacije Ju Es opena, na koji je na kraju ipak otišao. Da ne zaboravimo osnivanje nove PTPA asocijacije igrača.

Šta je Zverev rekao o Đokoviću pogledajte OVDE.

 U godini u kojoj je napravio dovoljno loših poteza, da, kada bi bio bokser, bio bi pogođen dovoljno puta da sudija prekine borbu u prvoj rundi – kaže Luton.

usatoday

 

Ipak, Luton navodi da će Đoković iz svega ovoga izaći jači i ima jasnu prognozu za budućnost tenisa.

 Istina je da će on ovo podneti bez ikakvih problema, čak će i pretvoriti u svoju prednosti. Posle početnog razočaranja, Đoković će nesumnjivo iskoristiti poslednje kritike kao gorivo za njegov napad na rekord Rodžera Federera i 20 gren slem titula. Kada se to desi – a desiće se – Đoković će svojim anti-fanovima moći da odgovori jednostavnim pokazivanjem na konačni skor. To će biti najbrži način.

Bonus video

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор