Ovde ste
Home > Putovanja > Neobino putovanje: Obiao sve pabove u svom gradu

Neobino putovanje: Obiao sve pabove u svom gradu


Foto: depositphotos/Valentyn_Volkov

Foto: depositphotos/Valentyn_Volkov

Ben Barton iz Plimuta obiao je svih 179 pabova u svom gradu. Veliki podvig, za koji su mu trebale etiri godine, brzo se razvio u opsesiju, a Ben je uz pomo lokalne optine napravio detaljan spisak svih mesta koje bi trebalo da poseti.

Sada, godinama nakon to je posetio prvi pab, “Fortescue”, napokon je zavrio svoje putovanje nazdravivi u pabu “The George”.

Ben radi u osiguranju, a ovo “putovanje” dokumentovao je na svojoj Facebook stranici pab Exploring. Jedan od trenutaka koji najvie pamti bila je poseta najstarijem pabu u Plimutu, gde je pas gazdarice potrao prema Benu, udario ga u meunoje i uspeo da mu skine pantalone.

“Nisam mislio da e mi to ‘putovanje’ postati takav izazov, ali preraslo je u to. Sluajno sam naleteo na pab pod nazivom ‘Waterloo’ i pomislio da je to jedan od onih za koje niko nije uo, pa zato ga ne bih posjetio”, rekao je Ben.

On je na ideju doao pre nekih 20-ak godina, kada je sa orakom rspravljao o tome da li su posetili sve pabove u Plimutu.

“Dobio sam spisak od lokalne optine i zapoeo svoju avanturu. Pronaao bih grupu pabova koji su blizu jedan drugom, i iao sam tamo nekoliko veeri za redom. Ne moete to svaki vikend zbog drugih obaveza”, objasnio je.

Bena je na ovom pab putovanju doekao “lockdown”, pa mu je ostalo jo 15 pabova koje mora da poseti. im su se oni ponovno otvorili, Ben se vratio svom “zadatku”.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Оставите одговор

Top