Ovde ste
Home > Sport > Batak debituje: I remi je uspeh za nas

Batak debituje: I remi je uspeh za nas


Trener fudbalera Novog Pazara Radoslav Batak rekao je da veruje e njegov tim na predstojeem gostovanju Vodovcu igrati dobro i sa malim brojem greaka.


Izvor: B92, Beta

Foto Nenad Mihajlovic

Foto Nenad Mihajlovic

Od standardnih prvotimaca, debitant na klupi Pazara nee moi da rauna jedino na Gvinejca Abdulaja Sisea, koji e pauzirati zbog utih kartona.

“Momci su vredno radili, a u ovom trenutku i nereen ishod je uspeh za nas. Vodovani su dobra ekipa, posebno kui. Igraju lepo i produktivno. Nevezano ko im je trener, imaju istu fudbalsku filozifiju. Gaje je godinama, od mlaih kategorija“, rekao je Batak.

Uoi 15. kola Super lige Srbije, Vodovac je sedmi na tabeli sa 23 boda, dok je Novi Pazar prvi ispod crte, na 15. mestu sa 15 osvojenih bodova.

U tim Novog Pazara vraa se odbrambeni fudbaler Lazar Pajovi, koji je posle dueg oporavka od povrede ove sezone igrao samo protiv ukarikog (1:3) u Kupu Srbije.

Oekuje nas vrlo zahtevan teak me na tekom terenu sa vetakom travom. Vodovac je kvalitetan protivnik, o kojem ne trebe previe troiti rei. Igraju na gol vie. Ipak, spremni smo i nadam se dobrom rezultatu“, naveo je Pajovi.

Utakmica na stadionu Vodovca zakazana je za subotu od 14 asova.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top