Ovde ste
Home > Život > Bizarno otkiće donelo joj i nagradu

Bizarno otkiće donelo joj i nagradu


Kada se useljavaju u nove domove, ljudi obično pronalaze stvari koje su prethodni vlasnici ostavili. Obično se radi o nekoliko šolja i drugog kuhinjskog posuđa ili boca od kozmetike u toaletu, ali jedna žena iz Glazgova nije ni sanjala da će pronaći deo ljudskog srca u svojoj novoj kuhinji.

Nakon što je uzela ključeve novog doma i počela da raspakuje stvari, Ketrin Geston nešto je privuklo pažnju na kuhinjskoj površini. Kada je prišla shvatila je da se radi o tegli sa aortnim ventilom u formaldehidu, piše “Miror”.

Njeno otkriće je toliko bizarno, da je kompanija “SCS” koja proizvodi nameštaj, proglasila pobednicom na takmičenju koja je najčudnija stvar koju su Britanci pronašli u svojim novim domovima.

U istoj konkurenciji bila je i Keri Džekson koja je u svojoj kući pronašla “pribor za lov na veštice”, ali i Pol Džouns koji je u svom domu otkrio rukom pisanu poruku koja je glasila: “Draga Megan, trenutno te mrzim, ali volim te…”. Što ne bi bilo ništa čudno da je par koji je stanovao tu pre njega imao dece i da zajedno sa porukom nije pronašao i polaroid fotografiju čoveka u kostimu klovna sa tužnim izrazom lica.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top