Ovde ste
Home > Sport > Košarka > Bogdan potpisao ponudu od 72 miliona dolara, bliži se kraj sage

Bogdan potpisao ponudu od 72 miliona dolara, bliži se kraj sage


Prvo su novinari Atletika preneli da je bek Kingsa dobio ponudu, da bi potom novinar Njujork tajmsa Mark Stajn, koji je rekao da je Bogdanović prihvatio ponudu.

On je naveo da će Srbin imati opciju da raskine ugovor pred početak četvrte sezone, kao i da Kingsi imaju 48 sati da izjednače ponudu i zadrže ga.

Dakle, Bogdanović će naredne sezone ili biti deo Atlante ili Sakramenta, pogotovo zato što u novom ugovoru stoji klauzula da on ne može biti trejdovan tokom prve godine ugovora.

To znači da je očekivana “sign and trade” opcija nedostupna za Atlantu.

Hoksi su izuzetno aktivni na tržištu već nekoliko dana, pa su do sada doveli Danila Galinarija, Krisa Dana i Ražona Ronda.

Drugi klub koji je razmišljao o Bogdanu jeste Indijana, ali od toga neće biti ništa. U Indijani su pokušali da dovedu Gordona Hejvorda iz Bostona, ali je on izabrao Šarlot, posle čega su raspršene nade da će opet u svom rosteru imati jednog Bogdanovića.

Podsetimo, prvobitno je trebalo da bude trejdovan u Milvoki, ali je taj posao propao zbog nedozvoljenih pregovora, zbog čega je i liga pokrenula istragu.

Bogdanović je do sada odigrao 209 utakmica u NBA i prosečno beleži 13,5 poena, 3,2 skoka i 3,5 asistencija.Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top