Ovde ste
Home > Vesti > DPS: Krivokapi potuje Srbiju za razliku od Crne Gore

DPS: Krivokapi potuje Srbiju za razliku od Crne Gore

Fallback Image


Demokratska partija socijalista ocenila je da je mandatar za sastav nove vlade Zdravko Krivokapi pokazao da Srbiju vie potuje nego Crnu Goru.


Izvor: Tanjug

EPA-EFE/ BORIS PEJOVIC

EPA-EFE/ BORIS PEJOVIC

To je, kako navode, pokazao ponaanjem na sahrani patrijarha Irineja.

DPS je reagovao nakon to su objavljeni snimci na kojima se vidi da Krivokapi celo vreme nosi zatitnu masku, za razliku od sahrane mitropolitia Amfilohija prije tri nedelje kada je bio bez maske, celivao njegovo telo i prieivao se istom kaiicom iz koje i stotine vernika.

On se naknadno izvinio jer nije nosio masku, ali i naveo da ko veruje se ne moe zaraziti koronom, to je nailo na otre reakcije dela javnosti.

“Krivokapi koji je odjednom, kad je krenuo za Srbiju na sahranu patrijarha Irineja, prihvatio sve zdravstveno – epidemioloke mere te drave, i masku na licu drao sve vreme u Beogradu, pokazao je ovim inim da oigledno drugu dravu, njene graane i institucije potuje vie nego sopstvenu”, saoptili su iz Demokratske partije socijalista.

Iz te politike partije istiu da se samo tako mogu tumaiti “dvostruki arini koje ima prema zdravlju graana Srbije sa jedne i graana Crne Gore sa druge strane, ali i prema zdravstvenim radnicima u ove dve drave”.

Kako se dodaje, Krivokapi koji pretenduje da vodi Vladu Crne Gore, nije se tokom sahrane Amfilohija obazirao na pozive i vapaje lekara i nadlenih iz zdravstvenih institucija, koji su upozoravali na mogue posledice. “Na taj nain, svojim postupanjem doprinio je da se nakon ovog dogaaja broj obolelih od ovog virusa dva i po puta uvea, a posledino poraste i broj umrlih”, navodi se u saoptenju DPS-a.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top