Ovde ste
Home > Sport > erona otkrio ta je bilo kljuno u pobedi nad Grkom

erona otkrio ta je bilo kljuno u pobedi nad Grkom


Selektor rukometne reprezentacije Srbije Toni erona govorio je nakon trijumfa nae selekcije u Zrenjaninu nad Grkom.


MTIzvor: B92, zvanini sajt

Starsport

Starsport

“Orlovi” su slavili sa 31:21 u kvalifikacijama za EURO.

“Bilo je tee psihiki nego fiziki posle velikog napora i uspeha protiv Francuske. Grke respektujemo, pokazali su timski duh, pokaali su da su borci i da teraju protivnike da izvuku najvie iz sebe. U prvom poluvremenu napravili smo vie greaka nego u dve utakmice sa Francuzima. U 15 minuta drugog poluvremena smo uradili puno, odigrali dobru odbranu onako kako elimo i ona je bila klju. To nam je omoguilo da napravimo razliku i postignemo lake golove. Imamo pet bodova posle tri utakmice. Vraamo se u svoje klubove, a na narednoj akciji emo pokuati da jo vie unapredimo neke segmente u naoj igri”, rekao je erona.

Lazar Kuki, reprezentativac Srbije koji je me zavrio sa pet golova, rekao je da je ekipa “malo ispranjena” nakon tri mea u osam dana.

“Drago mi je da niemo pobede u Zrenjaninu. U prvom poluvremenu smo imali odreenih padova, izgubili par lopti, ali smo se zato na startu drugog stabilizovali i zaslueno reili utakmicu u svoju korist. Zavrili smo utakmicu kako smo se dogovorili. Malo smo i ispranjeni posle utakmica sa Francuskoj, ali smo pokazali da smo prava grupa. estitao bih momcima na dve nedelje fantastinog rada i posveenosti“, rekao je Kuki.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top