Ovde ste
Home > Sport > Uživo: Srbija želi da nastavi sa “preporodom”

Uživo: Srbija želi da nastavi sa “preporodom”


Rukometaši Srbije nastavljaju pohod na Evropsko prvenstvo, a naredni rival im je reprezentacija Grčke, koju dočekuju u Zrenjaninu od 17.00.


MTIzvor: B92

Srdjan Stevanovic/Starsport

Srdjan Stevanovic/Starsport

Kvalifikacije za EP:
Srbija – Grčka

Dvorana: “Kristalna”, Zrenjanin
Sudije: Pirvu, Potirniče (Rumunija)

“Orlovi” su kvalifikacije odlično započeli – uzeli su Francuskoj tri od maksimalna četiri boda i tako najavili lepše dane za naš rukomet.

Zbog koronavirusa, ali i Svetskog prvenstva, koje počinje u Egiptu, raspored je malo izmenjen, a Grci još uvek nisu odigrali niti jedan duel.

Selektor Srbije Toni Đerona kaže da oprez pred Grčku mora da postoji, pošto ih ne poznaje dovoljno kao francuske igrače.

“I dalje mislim da smo zaslužili da pobedimo u Francuskoj. Odigrali smo fantastična meč. Proslavili smo malo posle večere, ali pre spavanja sam odgledao utakmicu i ujutru pripremio video da momci vide šta je moglo bolje. Napravili smo korekcije, koje nam neće biti od pomoći samo za Grke, već i za buduće akcije”, rekao je Đerona.

Grčka je u prošlom kvalifikacionom ciklusu uspela da napravi iznenađenja – savladali su Severnu Makedoniju, te remizirali sa Islandom.

Tok meča između Srbije i Grčke pratite UŽIVO u LIVE BLOGU B92.net.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top