Ovde ste
Home > Sport > “Egipani su nas prevarili, ovo je divlji zapad!”

“Egipani su nas prevarili, ovo je divlji zapad!”


U sredu je poelo Svetsko prvenstvo u rukometu utakmicom izmeu domaina Egipta i ilea, a posle tog otvaranja glavni program kree u etvrtak.


SSIzvor: B92

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Tada e na parket izai i reprezentacija Norveke koja je u utorak doputovala i svi njeni lanovi su ostali zateeni onime to su videli.

Vrlo negativne impresije iz tabora skandinavske selekcije preneo je najbolji igra Sander Sagosen koji nije tedeo rei kritika za organizatore turnira.

“Ovo je parodija, najblae reeno. Sve ovo od dolaska u Egipat do sada je jedna velika sprdnja”, vrlo ljut je Sander Sagosen, koji nastavlja:

“Nema sistema, nema organizacije koju su nam obeali. Uslovi su katastrofalni, i postaju sve gori iz sata u sat. Ovde se ljudi bez problema etaju okolo bez maske, ak i jedemo sa njima u istoj prostoriji. Od svega to su nam organizatori obeali u cilju prevencije, apsolutno nita nije ispunjeno. Ovo se nikako ne moe nazvati ‘mehurom'”, prenosi ljutnju Sagosen u izjavi za norveki “vg.no”.

“Morali smo da uspostavimo naa interna pravila, ali ni to nita ne garantuje, ovo ovde je ‘divlji zapad’. Ne ostaje nam nita drugo nego da prekrstimo fige i nadamo se da se neemo zaraziti. U poetku nisam mislio da Svetsko prvenstvo treba otkazati, nadao sam se da e biti organizovano onako kako su najavljivali. Ali na osnovu ovoga to smo do sada iskusili, nemogue je ne ispitati ponovo takav stav”, zakljuio je Sagosen.

Norveka takmienje otvara u etvrtak od 20:30h protiv Francuske.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top