Ovde ste
Home > Život > “Želimo unapred da se IZVINIMO…” Nakon raskida Vojaž i Breskvica ipak neće da snime zajednički spot, otkrili svoju odluku

“Želimo unapred da se IZVINIMO…” Nakon raskida Vojaž i Breskvica ipak neće da snime zajednički spot, otkrili svoju odluku


Raskid Anđele Ignjatović Breskvice i Mihajla Veruovića Vojaža izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama, a sada se oglasio njihov menadžment je otkrio da njih dvoje do daljnjeg neće davati izjave o njihovom odnosu.

Vojaž i Breskvica

Foto: Snežana Krstić / RAS Srbija

Vojaž i Breskvica

– Pre svega želimo da vam se zahvalimo na dosadašnjoj podršci tokom karijere dueta Voyage i Breskvica. Razumemo vaše iskazano interesovanje usled novonastale situacije, pa zbog toga osećamo potrebu da se oglasimo povodom priča koje su se pojavile poslednjih desetak dana u medijima- poručila je PR služba ovog dvojca između ostalog i dodala kako se Vojaž i Breskvica ipak neće sresti da snime zajednički spot:

– Takođe osećamo potrebu pre svega da se obratimo brojnoj publici širom regiona koja se svakodnevno interesuje u vezi sa singlom “Beli grad”. Želimo ovom prilikom da ih obradujemo da će pesma ipak biti objavljena sutra u obliku videa sačinjenog od njihovih zajedničkih fotografija, budući da usled trenutne situacije nije bilo moguće napraviti video spot. Takođe želimo unapred da se izvinimo svima što Mihajlo i Anđela neće davati izjave medijima, niti se oglašavati ovim povodom na društvenim mrežama i platformama.

Video: Vojaž podelio emotivne trenutke sa Breskvicom

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top