Ovde ste
Home > Život > “Niko od sveštenstva tome nije pridao značaj” Bojana Ristivojević progovorila o LAPSUSU o kom cela Srbija ne prestaje da bruji

“Niko od sveštenstva tome nije pridao značaj” Bojana Ristivojević progovorila o LAPSUSU o kom cela Srbija ne prestaje da bruji


U programu koji ide uživo neizbežno se dešavaju i lapsusi. Omašku “svetlosti”, umesto “svetosti”, prilikom sahrane patrijarha Irineja, neki su zamerili voditeljki. S obzirom na to da je velika vernica i da ima svog duhovnog brata, Bojani Ristivojević je bilo bitno da nije nikoga uvredila.

Bojana Ristivojević

Foto: Aleksandar Krstovic / RAS Srbija

Bojana Ristivojević

– Lapsus koji mi se desio ja nisam doživela kao nešto tragično, pričala sam o tome već bezbroj puta, nekako da nisam radila taj dan, ne bih ni pogrešila. Ja mog duhovnog brata Longina često oslovljavam sa svetlosti Ovčara i Kablara. I kada se desio taj lapsus ja sam naravno zvala njega da mu se požalim, i ja sam rekla: “jao, kuku šta sam rekla”, i prepričala sam celu tu situaciju, on je rekao da ko radi taj i greši. A nakon toga je rekao: “možda si pogrešila zbog toga što mene oslovljavaš sa svetlosti”. On to nije ni uzeo kao neku veliku grešku, niti je bilo ko od sveštenstva sad tome pridao neki značaj – kazala je Bojana.

– Verujem da većina ljudi i ne zna privatno kako se kaže, kako se obraća i vladiki i patrijarhu i duhovniku, ocu, svešteniku. Nakon toga on mi je rekao: “Možda si pogrešila zbog toga što mene oslovljavaš tako i možda se desi… Šta ako ja za 30 godina budem patrijarh?”. Kaže da ništa nije slučajno – objasnila je.

Bojana Ristivojević

Foto: RAS Srbija

Bojana Ristivojević

– Onda sam ja rekla da ukoliko se to desi za 30 godina, ja od njega zahtevam da tokom čitanja Božićne poslanice iznese celu ovu priču i da kaže javno da mi je dozvoljeno da mu se obraćam zauvek sa svetlosti, a ne svetosti – rekla je voditeljka za “Mondo” kroz osmeh koji inače ne skida sa lica.

VIDEO Bojana Ristivojević o estetskim zahvatima

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top