Ovde ste
Home > Život > “Stigle su joj nove pretnje”

“Stigle su joj nove pretnje”


Pevačica Senida Hajdarpašić, u javnosti poznatija kao Senidah, kako pišu mediji i dalje ima problem sa bivšim saradnicima, takozvanom estradnom mafijom.

Senidah

Foto: M. Ilić / RAS Srbija

Senidah

Senidu ucenjuju opasni ljudi iz tog kruga i traže joj pola miliona evra kako bi je pustili na miru, piše “Kurir”.

Kako se navodi, pre nekoliko nedelja pevačici su stigle nove pretnje i zahtevi za “otkup slobode”.

Navodno, oni od pevačice traže da im se oduži za to što su ulagali u nju, davali joj reklamu i stvorili brend od njenog imena, plaćali joj troškove za inostranu karijeru, kao i da nije u redu da “tek tako ode, a da se ne oduži”. Zbog toga od nje traže da im plati “odštetu”.

Ukoliko to ne uradi, i sama je svesna da u Sarajevu i okolnim gradovima u regionu više neće moći mirno da boravi. Iako se i dalje nije izjasnila i odlučila šta će da uradi, izvor pomenutog lista tvrdi da će Senidah, po svoj prilici, pristati na te uslove, pa će im reket isplaćivati u ratama. Ona želi da nastavi da gradi svoju karijeru na miru i da sama zakazuje nastupe, bira pesme, a da joj se drugi u to ne mešaju. Navodno, bivši saradnici ponudili su joj da im vraća pare u naredne dve godine. Razlog za to je što skoro godinu dana nema nastupe, kao ni ostali muzičari, zbog pandemije korona virusa.

Senidah za sada nije komentarisala ove navode.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top