Ovde ste
Home > Život > “Taj osećaj bespomoći i straha nikada nisam osetila”

“Taj osećaj bespomoći i straha nikada nisam osetila”


Iako je korona zaustavila estradu da izbacuje nove projekte mlada zvezda Milica Pavlović je snimila i u punom sjaju publici predstavila svoju novu pesmu koja je zapravo nastala za potrebe serije “Pevačica” koja će uskoro krenuti sa emitovanjem.

Milica Pavlović

Foto: Privatna arhiva

Milica Pavlović

Senorita je za numeru “Crna Jutra/Balkan S&M” snimila i veoma provokativan spot. Obučena u izazovan crveni veš, a zatim i u još nekoliko atraktivnih odevnih kombinacija, Pavlovićeva je pokazala svoju savršenu figuru, ali i zašto je smatraju jednom od najzgodnijih devojaka na ovim prostorima.

Posebnu pažnju privlači scena u kojoj je Milica predstavljena kao Kosovka devojka u društvu zgodnog mladića, dok se sa “neba” spušta još jedna njena verzija.

– Iskreno, snimanje ovog spota je bilo veoma naporno i teško jer je zaista mnogo trajalo, imali smo mnogo promena, a posebno mi je bilo teško snimanje scene u kojoj visim na sajlama. Taj osećaj bespomoći i straha nikada pre nisam osetila jer sam se sve vreme plašila da će se otkačiti i da ću pasti sa nekoliko metara visine – kaže Milica, koja je emotivno vezana za ovu pesmu.

Milica Pavlović

Foto: Privatna arhiva

Milica Pavlović

– Ja mnogo volim svoju zemlju i svoj narod. Mi smo specifični, kod nas su uvek sve emocije na maksimumu, što je i glavna suština pesme “Crna Jutra”. Mi volimo do kostiju, ne umemo drugačije, zato verujem da će publika zaista voleti ovu pesmu jer ona sa sobom nosi tu neku “našu” energiju i emociju – ističe Milica.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top