Ovde ste
Home > Sport > “Delfini” u ponedeljak nastavljaju pripreme

“Delfini” u ponedeljak nastavljaju pripreme


Vaterpolo reprezentacija Srbije u ponedeljak e nastaviti pripreme u Beogradu.


SSIzvor: B92, Beta

Foto: Starsport/Pe

Foto: Starsport/Pea Milosavljevi

Kako je saoptio Vaterpolo savez, reprezentativci e se pripremati do 16. februara na bazenu “25. maj Milan Gale Mukatirovi”.

Selektor Dejan Savi pozvao je: Branislava Mitrovia (Vaa), Gojka Pijetlovia (Oradea), Dimitrija Ristievia (Novi Beograd), Duka Pijetlovia (Solnok), ora Lazia (Brea), Nemanju Vica (Triestina), Radomira Draovia (Solnok), Savu Ranelovia (Vaa) i Nikolu Jakia (Ferencvaro).

Na spisku su i Milan Aleksi (Barseloneta), Andrija Prlainovi (Marsej), Milo uk (Novi Beograd), Stefan Mitrovi (Partizan), Strahinja Raovi (Radniki), Gavril Suboti (Crvena zvezda), Filip Filipovi (Solnok), Duan Mandi (Pro Reko), Nikola Dedovi (pandau 04), Viktor Raovi (Nojsi la Sek) i ore Vuini (abac).

U sluaju epidemiolokih razloga mogue su promene, naveo je Savez.

reb za Olimpijske igre u Tokiju bie odran 21. februara u Roterdamu, po zavretku kvalifikacionog turnira koji e dati tri preostala uesnika.

Meunarodna plivaka fedracija objavila je eire u mukoj konkurenciji, u prvom su Italja i panija, u drugom Srbija i Maarska, a u treem su SAD i Australija.

Juna Afrika i Kazahstan su u etvrtom eiru, u petom e biti prva i druga ekipa iz kvalifikacija, a u estom eiru trei iz kvalifikacija i Japan.

Pratite nas na naoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i ukljuite se u nau Viber zajednicu.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top