Ovde ste
Home > Život > “Mislili su da sam trudna, a ja sam se samo NAJELA SLANINE” Voditeljka otkriva kroz kakve neprijatnosti prolazi zbog kilaže

“Mislili su da sam trudna, a ja sam se samo NAJELA SLANINE” Voditeljka otkriva kroz kakve neprijatnosti prolazi zbog kilaže


Nataša Aksentijević, poznata glumica i voditeljka, važi za duhovitu i veoma pozitivnu osobu, a gostujući u emisiji “Zvezde Granda specijal”, još jednom nam je to potvrdila.

Nataša Aksentijević

Foto: Uroš Arsić / RAS Srbija

Nataša Aksentijević

Voditelj je upitao da li je istina da su joj na jednom terenu pitali da li je trudna, kada ona to u stvari nije bila, voditeljka u svom stilu odgovara.

– Ljudi to vole da pobrkaju, zašto? Zato što ja imam veliki stomak, i oni apriori misle, ako si žena, u Srbiji, u 21. veku i imaš malo veći stomak, mora da si trudna. Nedozvoljeno je da ti ulažeš u taj stomak, kupujući hranu i godinama to taložeći, znači to ne sme da se dozvoli.

Ipak, koliko god grubo zvučano, Nataša ističe da je to nije uvredilo.

Nataša Aksentijević

Foto: Uroš Arsić / RAS Srbija

Nataša Aksentijević

– Nisam se ja ništa uvredila, ja sam gospođi odmah objasnila da mi je to od slanine i tri doručka – rekla je Aksentijevićeva i time nasmejala sve prisutne.

VIDEO: Poligraf: Nataša Aksentijević

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top