Ovde ste
Home > Ekonomija > Najpoznatiji kineski influenser e sutra ponuditi robu iz zemalja CIE na internetu

Najpoznatiji kineski influenser e sutra ponuditi robu iz zemalja CIE na internetu


Peking — U Pekingu e sutra biti odrana prodaja robe iz zemalja Centralne i Istone Evrope, u kojoj e uestvovati vie od 980 miliona kineskih korisnika interneta.


Izvor: Beta

Foto: Depositphotos/wabeno

Foto: Depositphotos/wabeno

Kako je objavila Kineska medijska grupa (CMG), Kinezi e sa svog telefona ili raunara moi da kupe robu iz Poljske, Bugarske, Grke, Maarske, Litvanije i drugih zemalja.

Najpoznatiji kineski “influenser” Veija, voditelji iz Kineske medijske grupe en Veihung i Li Sisjuen e sutra u osam sati uvee po pekinkom vremenu ponuditi pratiocima robu iz zemalja CIE.

Vrednost trgovine izmeu Kine i zemalja Centralne i Istone Evrope u 2020. godini je premaila 100 milijardi dolara, to je 8,4 odsto vie u odnosu na prolu godinu. Tome je veliki doprinos dala nova vrsta naina prodaje robe, kao to je prodaja na internetu.

Saradnja u investicijama izmeu Kine i zemalja CIE-a je dodatno unapreena, odnosno do kraja 2020. godine Kina je ostvarila direktne investicije u 17 zemalja CIE-a u vrednosti od 1,72 milijarde amerikih dolara.

U intervjuu CMG je ekonomski savetnik srpske ambasade u Kini Marjan Boovi naveo da je zahvaljujui saradnikom mehanizmu Kine i zemalja CIE, Srbija unapredila i ostvarila mnoge infrastrukturne projekte, to je od velikog znaaja za dravu.

Pratite nas na naoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i ukljuite se u nau Viber zajednicu.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top