Ovde ste
Home > Ekonomija > MK Grupa pomaže ugroženima nakon zemljotresa u Hrvatskoj

MK Grupa pomaže ugroženima nakon zemljotresa u Hrvatskoj


Donacija u proizvodima kompanija članica MK Grupe upućena je zagrebačko-ljubljanskoj mitropoliji, nakon apela i nedavne posete Mitropolita zagrebačko-ljubljanskog Porfirija Srbiji.

“MK Grupa je među prvim kompanijama koje su uputile finansijsku pomoć od 7,7 miliona dinara za pomoć stanovništvu koje je pretrpelo zemljotrese u oblasti oko Petrinje, Siska, Gline i okolnim selima, a sada nastavljamo da pružamo podršku doniranjem osnovnih životnih namirnica. Svakako da donacije ne mogu zameniti emotivne, materijalne gubitke i porušene domove ljudi, ali se nadamo da ćemo ovom podrškom meštanima bar malo olakšati naredni period i pomoći im u oporavljanju od posledica zemljotresa”, izjavila je Aleksandra Stojanović, direktor korporativnih poslova MK Grupe.

Novčanom i donacijom u proizvodima, MK Grupa još jednom pokazuje odgovornost i brigu o zajednicama u kojima posluje, posebno u vanrednim okolnostima, saopštila je kompanija.

Od svog osnivanja MK Grupa kontinuirano pruža podršku u 123 zajednice u kojima posluje, a samo u prošloj godini izdvojeno je više od milion evra prevashodno za borbu protiv pandemije kovid-19, kao i za podršku zdravstvenim radnicima.

“Imajući u vidu izvanredne rezultate, zalaganje i pružanje pomoći čitavom društvu, ova kompanija proglašena je za društveno najodgovorniju kompaniju 2020. godine, od strane Srpske asocijacije menadžera”, saopštila je kompanija.Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top