Ovde ste
Home > Sport > Fudbal > ĐURĐEVIĆ REŠETA U ŠPANIJI, A KADA ĆE U DRESU SRBIJE? Evo šta kaže Nikola Žigić o pozivu u reprezentaciju!

ĐURĐEVIĆ REŠETA U ŠPANIJI, A KADA ĆE U DRESU SRBIJE? Evo šta kaže Nikola Žigić o pozivu u reprezentaciju!


Fenomenalne igre ubojitog ofanzivca Hihona, Uroša Đurđevića, opčinile su Špance! Tamošnjim medijima nije promaklo  da i u Srbiji odjekuje uspeh fudbalera Sportinga iz Hihona.

Oni pišu da je usred promena u srpskoj reprezentaciji, koja trenutno nema selektora, Đurđević  sa 16 golova došao u poziciju da se bori za svoj prvi međunarodni poziv. 

Upitali su i nekadašnjeg centarfora Zvezde, Nikolu Žigića, koji je je igrao u Španiji, a sada je  član trenerskog štaba Srpske selekcije, da prokomentariše igre Đurđevića. On je u izjavi na Radio Marka Asturias rekao da se pomno prate “Đukine” partije! 

starsport

Žigić poručio da će Đurđević dobiti poziv ako nastavi ovako!

Ako Đuka nastavi ovako, poziv reprezentacije ne može da mu pobegne –istakao je.

Kako se navodi, pozitivni su izveštaji o učinku Uroša Đurđevića, a poslednju reč imaće novii selektor, a kako stvari stoje, to će biti Dragan Stojković ili Savo Milošević!

Španci pišu da će u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022 konkurencija Đurđeviću biti žestoka! Srbija igra protiv Republike Irske, Portugalije i Azerbejdžana. 

Španci spominju Aleksandar Mitrovića iz Fulama, Luku Jovića iz Ajntrahta, Dušana Vlahovića iz Fiorentine, kao i  Despotovića iz Rubina iz Kazana. Ali Srbija treba da gleda i ka Španiji.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top