Ovde ste
Home > Kultura > LUKA RACO PROGOVORIO O ULOZI U IGRI SUDBINE: Imam sreću što moj lik ZLOBNOG MOMKA izlazi na PRAVI PUT…

LUKA RACO PROGOVORIO O ULOZI U IGRI SUDBINE: Imam sreću što moj lik ZLOBNOG MOMKA izlazi na PRAVI PUT…


Muške suze okej! Naravno da jesu, zašto ne bi bile – rekao je nedavno Luka Raco, a na pitanje da li emocije pokazuje ili ih vešto krije, odgovara:

Pokazujem. Ne znam da krijem. Neko kaže da je to problem, neko vrlina. Videćemo kako će biti kroz život. Zasad nije bio problem.

Printscreen You Tube/Prakticna zena

Ovaj talentovani glumac, oduševio je publiku ulogom Alekse Kanačkog, sada Ožegovića. Njegov lik u seriji “Igra sudbine” prošao je socijalni, ali i psihološki raspon od nadobudnog bogatog mladića do skromnog dečka sa emocijama. Raco je izneo svoj stav o tome zašto misli da se publika vezala za ovaj njegov lik.

– Uvek je bolje biti pozitivan lik u stvarnom životu i u samoj seriji. Doduše, primećujem da u društvu vole kada negativac postane dobar, barem mi se to tako čini, ili možda ja tako volim, pa na taj način posmatram. No, imam sreću što moj lik ima tu tranziciju od zlobnog momka do promene kroz životna dešavanja gde shvata prave vrednosti života i izlazi na pravi put – kaže Luka.

Printscreen You Tube

Raco važi za vrlo odmerenog, kulturnog i staloženog dečka, no u vremenu u kojem živimo većina ne bira sredstva da dođe do svog cilja, a Luka je otkrio koliko je onda dobro biti takav kakav jeste.

Uvek je dobro biti kakav jesi. Ako nisi, to je foliranje i ne ispadne iskreno. Ljudi će to shvatiti, primetiti. Važno je biti dosledan sebi i svojim stavovima – ističe on.

Izvorni link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top