Ovde ste
Home > Sport > Tenis > PATOLOŠKA MRŽNJA PREMA NOVAKU! Povređen si, a igraš pet setova?! Primitivni Australijanac napao Noleta!

PATOLOŠKA MRŽNJA PREMA NOVAKU! Povređen si, a igraš pet setova?! Primitivni Australijanac napao Noleta!


Jedan od najglasnijih kritičara je bivši australijski teniser Sem Grot koji je nedavno intervjuisao Đokovića, potom ga je nazvao zlikovcem!

Sada je ponovo izazvao buru nakon što je Nole pobedio  Zvereva, odigravši sjajan meč uprkos tome što nije potpuno zdrav!

Da li je Novak povređen? Ne znam…Ako jeste, onda ga to ne ometa jer je pobedio u pet setova protiv Frica sa tom povredom, pobedio je i Zvereva, neverovatnog rivala, a mislio sam da će to biti težak meč, kako se na kraju i ispostavilo za njega da je bio-  rekao je Australijanac za australijski “Najn” i dodao:

reuters

Đoković je konstantno na meti kritičara

Ne možeš da igraš tako fizički naporne razmene i pobeđuješ u njima ako vas povreda kči do te tačke da ne možete da igrate. Ne kažem da nije povređen, ali ne može da bude tako strašno ako možete da igrate pet setova, pa četiri seta, pa još četiri seta -dodao je Sem Grot.

Rekao je Australijanac da su Kasper Rud i Mateo Beretini odustali zbog povreda, da je Grigor Dimitrov jedva priveo meč kraju, pa je pretpostavio da bi to trebalo da znači i da je Novak Đoković, najizdržljiviji teniser svih vremena, trebalo isto da odustane.

Pet setova je pravi test izdržljivosti, mentalne, taktične… U tom trenutku Novak kaže da je povređen, ali uspeva da izdrži pet setova- zaključio je Grot!

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top