Ovde ste
Home > Kultura > SIN ANĐELKE PRPIĆ KRENUO MAMINIM STOPAMA! Još je mali, ali se već opredelio za OVU PROFESIJU! /VIDEO/

SIN ANĐELKE PRPIĆ KRENUO MAMINIM STOPAMA! Još je mali, ali se već opredelio za OVU PROFESIJU! /VIDEO/


Ovaj maleni, vrcavi i nestašni voditelj, sebe opisuje rečima „pametan“ i „lud“ i priznaje da mu ponekad nije lako da uskladi televizijsku karijeru i obaveze u školi. 

– Nije lako ići u školu i istovremeno snimati emisije ali ako volite to što radite onda vam to predstavlja zadovoljstvo i uživanje. Trudim se da uskladim sve svoje obaveze – rekao je novopečeni voditelj.

Ako do sada niste imali priliku da pogledate ovu veoma zanimljivu i poučnu emisiju, u kojoj Jakša svakog četvrtka uskače u ulogu drugog profesionalca – zlatara, bombondžije, učitelja, doktora, pica majstora… – evo zašto bi to trebalo pod hitno da uradite:

– Mislim da bi emisiju „Poslovi“ trebalo da gledate jer je veoma zabavna i možete da naučite dosta toga i da vidite kakvi sve poslovi postoje. Posao koji mi se najviše dopao je posao učitelja. Bilo mi je mnogo zanimljivo i bili su to trenuci za pamćenje, a posebno zbog toga što su tu bili i moji drugari iz razreda. Najteži posao? E to je bio posao zlatara. Mnogo smo puta ponavljali dok nismo snimili emisiju kako treba, ali sam zato naučio da pravim nakit – rekao je Jakša.

instagram/andjelkap

Priznaje da nema simpatiju i da na tu temu ne voli da razgovara, a osim što je voditelj i odličan đak, sin Anđelke Prpić trenira i hokej. Da je superheroj, Jakša bi voleo da leči ljubavlju, a možete li da pretpostavite šta želi da bude kad poraste i koji mu je omiljeni film?

 – Kad porastem voleo bih da budem glumac. Krenuo sam već tim koracima i mnogo sam zavoleo glumu. Omiljeni film, hm? Pa to je naravno „Jedini izlaz“ –  sa širokim osmehom rekao je Jakša.

Izvorni link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top