Ovde ste
Home > Kultura > ANU JE ŽELELA CELA JUGA, A MUŽ JU JE VARAO! Radila je kao manekenka širom sveta, NIJE IMALA LAK ŽIVOT – A EVO KAKO DANAS IZGLEDA! /FOTO/

ANU JE ŽELELA CELA JUGA, A MUŽ JU JE VARAO! Radila je kao manekenka širom sveta, NIJE IMALA LAK ŽIVOT – A EVO KAKO DANAS IZGLEDA! /FOTO/


Radila je kao manekenka širom sveta, ali je na ovim prostorima i dalje pamte po se*si reklami za osvežavajuće piće na kojoj skakuće u vodi, a na sebi ima samo mokru majicu.

Kada je postala i zvanično najlepša, Ana je stekla ogromnu popularnost, ali to joj nije donelo sreću u ljubavi. Manekenka je bila u braku sa kraljem splitskog noćnog života Nenadom Bareom Teklićem. On je vozio prvi “porše” u Splitu, bio je u šemi s Doris Dragović i za tridesetak godina otvorio je desetak najboljih kafića i klubova u Dalmaciji. Poginuo je pre par godina u saobraćajnoj nesreći.

printscreen Instagram

Ana danas

Bila je u braku i sa Igorom Franceskijem. Ribar i pravnik je besramno varao i šetao mlade devojke po centru Splita. Ostavila ga je, a dve godine posle razvoda Franceski je uhapšen jer su se u njegovom stanu devojke iz jedne organizovane grupe prostituisale.

Pisalo se da je Ana potom bila u vezi sa lekarom, ali ona nikada o tome nije pričala. Ono što je činjenica jeste da i u svojoj šestoj deceniji izgleda fenomenalno, a dokaz su fotografije koje neretko kači na društvene mreže.

printscreen Instagram

Izvorni link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top