Ovde ste
Home > Kultura > BORA ČORBA EKSKLUZIVNO ZA INFORMER.RS! Srbija nije samo istetovirana na mojoj koži, ona je istetovirana i na mojoj duši

BORA ČORBA EKSKLUZIVNO ZA INFORMER.RS! Srbija nije samo istetovirana na mojoj koži, ona je istetovirana i na mojoj duši


Bora ističe da je ponosan na orden koji je dobio od Vlade Srbije. Iako mu je krivo što nije lično prisustvovao ceremoniji, roker kaže da Srbiju nosi sa sobom gde god da krene.

– Srećan sam i ponosan što me je moja zemlja Srbija udostojila ovim odlikovanjem. Srbija nije samo istetovirana na mojoj koži, ona je istetovirana i na mojoj duši. I kada bih putovao po svetu, Srbiju nikad nisam napuštao. Voleo bih da sam bio lično prisutan, ali me sprečava neko novoproizvedeno zlo koje se zove Kovid-19 – kaže Bora za Informer.rs.

wikipedia.org

Orden Karađorđeve zvezde prvog stepena

Đorđević smatra da postoji i opakijih bolesti od Kovida-19 koje u ovom trenutku prete Srbiji. Ipak, Čačanin uverava da će nastaviti još jače da se bori protiv zla i da će svim silama braniti svoju zemlju.

wikipedia.org

Bora Đorđević istetovirao je grb Srbije na ruci

– Proizvodi se još mnogo gorih i odvratnijih pošasti koje nas napadaju i protiv kojih se vredi boriti. Nastaviću da branim Srbiju od zla, možda i zaslužim ovaj orden. Voleo bih da sam mogao još više da uradim za svoju zemlju – ističe legendarni roker koji orden posvetio svojoj porodici i prijateljima iz grupe:

– Moram da se zahvalim onima koji su mi pružali bezrezervnu podršku jer ovaj orden pripada kako meni, tako i njima – mojoj porodici i mojoj braći i saborcima iz Riblje Čorbe. Još jednom hvala svima. Živela Srbija!

Voleo bih da je Miša živ, da zajedno proslavimo orden

Pevač Bora Đorđević kaže da mu nedostaje Miša Aleksić, basista “Riblje čorbe”, koji je pre par meseci izgubio bitku sa Kovidom-19:

Branko Pantelić

Miša Aleksić nedavno je preminuo od posledica korona virusa

– Još da je moj brat Miša tu, pa da zajedno podelimo ovaj lepi trenutak! Danas su lepi trenuci retkost.

Izvorni link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top