Ovde ste
Home > Sport > Košarka > Dejvis i Gasol su izuzetno “dugački”, želeo sam da igram jednostavno

Dejvis i Gasol su izuzetno “dugački”, želeo sam da igram jednostavno


Jokić je predvodio svoj tim do trijumfa sa 23 poena, 16 skokova i 10 asistencija, potpuno nadigravši protivničku centarsku liniju, koju čine Entoni Dejvis i Mark Gasol.

“Drugačije je bilo sada. Izuzetno su ‘dugački’, pokrivaju veliku površinu čak i kada samo stoje raširenih ruku. Nema mnogo mesta za pasove, zbog toga su uostalom i osvojili prvenstvo prošle godine. Ali nisam mnogo razmišljao, nisam želeo da to utiče na mene”, istakao je Jokić u razgovoru sa našim Aleksandrom Žigićem.

“Psihološki sam ušao utakmicu tako da samo ako sam otvoren da šutnem, a ako vidim neko udvajanje da pustim pas. Nisam mnogo razmišljao da nešto moram a nešto ne, već sam igrao jednostavno.”

Momak iz Sombora je zbog svojih izvrsnih partija ove sezone jedan od glavnih favorita da se nađe u startnoj petorci Zapada na predstojećem Ol-staru.

Ol-star je na programu 7. marta u Atlanti, a Jokić je već sakupio više od tri miliona glasova i treći je na listi u svojoj konferenciji.

Nagetsi su protiv “jezerdžija” upisali treći uzastopni trijumf nakon tri poraza i sada zauzimaju sedmu poziciju na tabeli sa skorom 15-11.

Lejkersi su drugi, imaju 21 pobedu i sedam poraza, odmah iza gradskih rivala Los Anđeles klipersa (22-5).Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top