Ovde ste
Home > Sport > Tenis > EVO KO JE RUS PROTIV KOJEG ĆE NOLE IGRATI! Otkrio sve o sebi! O NJEMU PRIČA CEO SVET!

EVO KO JE RUS PROTIV KOJEG ĆE NOLE IGRATI! Otkrio sve o sebi! O NJEMU PRIČA CEO SVET!


Ne zna mnogo Novak Đoković o svom sledećem protivniku, a ne zna ni teniska javnost. Da to ne ostane tako, potrudio se sam  Aslan Karacev, koji je podelio sa javnošću neke stvari o sebi.

On ranije nije imao toliko uspeha na ATP turu, pa je sve zanimalo ko je „čudo“ sa Australijan opena.

reuters

Rus je zadivio teniski svet!

- Rođen sam u Rusiji. Preselili smo se u Izrael kada sam imao tri godine, tamo sam počeo da treniram. Odrastao sam u Izraelu, trenirao sam do 12 godine, kada sam se vratio u Rusiju sa ocem. Do 18 godine sam živeo u Taganrogu, gradu blizu Rostova. Onda sam se preselio u Moskvu. Tada sam počeo da radim sa Tursunovim. Rekao mi je da će mi pomoći da se preselim u Nemačku, u Hale. Tamo sam bio dve godine i onda sam prešao u Barselonu. Poslednje tri godine sam u Belorusiji. Previše sam se selio. Na kraju sam pronašao trenera Jahora Jacika, odlično sarađujemo. Pomogao mi je mnogo, više u psihološkom smislu. Naravno i tehnički. Dopada mi se rad sa njim – zaključio je naredni Đokovićev protivnik.

Podsetimo, on je 114. igrač na svetu, a značajno će napredovati nakon ovog turnira! Sada je među četiri najbolja tenisera Australijan opena i deo je istorije belog sporta. 

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top