Ovde ste
Home > Sport > Tenis > HIJENE NAMIRISALE KRV! Nadal otpisao Novaka! Ako si stvarno povređen ne možeš da osvojiš!

HIJENE NAMIRISALE KRV! Nadal otpisao Novaka! Ako si stvarno povređen ne možeš da osvojiš!


Nadal je posle meča naravno pričao o Novaku Đokoviću i njegovoj povredu abdominalnih mišića.

Novak nije želeo da otkrije o čemu se konkretno radi, a Nadal je pričao o tome koliko je pametno sa takvom povredom nastaviti takmičenje. Novak je doduše posle meča rekao da su doktori i fizioterapeti saglasni da igranjem ne bi trebalo da napavi neku veću štetu.

Zavisi od toga kakvu povredu imate. Da li imate nešto slomljeno, ili imate istegnuće trbušnih mišića – na primer, ja sam to radio u prošlosti i pravite greške jer je nemoguće da tačno znate šta se dešava kada se takmičite – kazao je Nadal pa naveo primer.

reuters

Rafael Nadal već upisao novi grend slem

Sećam se US opena 2009. kada sa počeo sa istegnućem ovde na trbušnim mišićima. Počeo sam sa oko šest milimetara istegnuće i završio sam turnir, izgubio sam polufinale od Del Potra i završio sam istegnuće sa 26 milimetara. Naravno da to nije bila pametna odluka.

Nadal nije konkretno pomenuo Đokovića, ali smatra da je nemoguće da neko osvoji turnir ako je “stvarno, stvarno povređen”.

Tanjug/AP

Novak Đoković je jači i od povrede i od mrzitelja

Posle US opena, osetio sam da treba da odmorim meseca dana otprilike, nije bila katastrofa za mene. Morate da nađete balans, ali naravno da u ovom delu karijere, ako postoji šansa da se ostvari nešto vrlo važno, možda ja ne bih igrao, jer za mene je sreća mnogo važnija od šanse da pobedim. Sko si loš, nećeš pobediti. To je jasno. Ako imaš prave fizičke probleme, nećeš pobediti. Ako imaš bol, koji te ne limitira, tvoje pokrete, onda možda možeš da nađeš način. Ali kada stvarno, stvarno imaš povredu, onda je nemoguće tako osvojiti turnir – smatra Nadal, a Nole je tu da ga demantuje.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top