Ovde ste
Home > Sport > Fudbal > HRVATI KOMPLEKSAŠI! Strašan napad na Zvezdu, najavljuju kaznu UEFA!

HRVATI KOMPLEKSAŠI! Strašan napad na Zvezdu, najavljuju kaznu UEFA!


Tportal.hr  tvrdi da će UEFA kazniti Zvezdu, a pozivaju se na kolege iz italijanskih medija. Hrvati u prvi plan stavljaju navijače, te navode da je Zvezda prekršila mere UEFA. 

Utakmica Crvene zvezde i Milana trebala je da se igra pred praznim tribinama, ali kako navode italijanski mediji, to baš i nije bilo tako. Naime, čini se kako su “crveno-beli” prekršili sve moguće i nemoguće epidemiološke i ostale protokole koje je propisala UEFA te se na stadionu “Rajko Mitić”, poznatijem kao Marakana, našlo nekoliko stotina navijača Zvezde – piše Tportal i nastavlja:

Starsportphoto

 

Većina ih je bila u svečanim ložama iako im tamo nikako nije bilo mesto, a neki su se navodno smestili i na samim tribinama ignorišući sve zabrane. A domaćin susreta, FK Crvena zvezda, nije napravio ništa da ih udalji sa stadiona.

Navode kako je Zvezda očigledno prekršila strogi UEFA protokol i sigurno je da ih zbog toga očekuje drastična kazna. Posebno jer svi mediji u Italiji pišu o navijanju iz krcatih loža na Marakani.

Hrvati takođe potenciraju vređanje Ibrahimovića i Rebića.

Navijači, koji nisu smeli da budu na tribinama, brutalno su vređali Zlatana Ibrahimovića koji je utakmicu pratio s klupe za i našeg Antu Rebića! Nakon što je Milan poveo, Ibrahimović je skočio i proslavio gol, a to je razbesnelo grupicu “delija” koji su nekim “čudom” uspeli da uđu na stadion. 

Starsportphoto

 

Nešto kasnije se na meti “delija”  našao i hrvatski reprezentativac Ante Rebić. Ipak, on je prošao relativno “bezbolno”. “Rebiću, Srbine! Rebiću, Srbine!”, moglo se čuti iz “svečane” lože u trenucima kad je Rebić imao loptu… Šta reći? Kakav klub, takvo i društvo u svečanoj loži. Nešto bolje od njih nismo ni očekivali. A oni sada očekuju “čestitku” UEFA jer sigurno je kako će iz Milana prijaviti sve što se na Marakani događalo u četvrtak. Pa onda vi i dalje vređajte goste… – zaključuju Hrvati.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top