Ovde ste
Home > Zdravlje > KOJA ZEMLJA IMA NAJMANJU SMRTNOST? Stručnjaci tvrde da ovaj moćni mineral podiže imunitet i pomaže u borbi protiv korone!

KOJA ZEMLJA IMA NAJMANJU SMRTNOST? Stručnjaci tvrde da ovaj moćni mineral podiže imunitet i pomaže u borbi protiv korone!


Naime, stanovništvo iz ovog dela sveta poznato je po tome što unose propisane količina joda, podižući na taj način imunitet, što dovodi do zapanjujućih rezultata, ne samo u Singapuru već i u zemljama iz okruženja u čemu prednjači i Japan.

Ovo je u potpunom skladu sa ispitivanjem sprovedenim u Nacionalnom reuma centru u Holandiji. Tim na čelu sa profesorom doktorom Verheesenom je, analizirajući podatke o broju žrtava u svetu čiji je uzrok kovid-19, zaključio da količina unetog joda ima bitan uticaj na procenat smrtnosti. 

Kao primer navodi da epidemioloski podaci pokazuju da trenutna pandemija korona virusa kod Japanaca i drugih zemalja poznatih po visokom unosu joda, ima veoma nisku stopu smrtnosti od kovid-19 u poređenju sa drugim zemljama. 

Jod bi trebalo da se unosi kroz hranu, a najviše ima u algama, morskoj ribi i kuhinskoj soli. 

Dnevni unos joda bi trebao iznositi od 1,5 miligrama do 2,4 miligrama po osobi.

Optimalan unos joda mogao bi da postane određena vrsta “vakcinacije”, koja naglo smanjuje rizik od razvoja bolesti.

 

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top