Ovde ste
Home > Sport > Fudbal > MILAN U FRCI PRED BEOGRAD! Trojica KLJUČNIH igrača na izlaznim vratima!?

MILAN U FRCI PRED BEOGRAD! Trojica KLJUČNIH igrača na izlaznim vratima!?


Rosonerima ne cvetaju ruže nakon poraza od Specije (2:0) u poslednjem kolu Serije A, ali to je u ovom trenutku manji problem za crveno-crne. Tri ključna igrača iz ove sezone ostaju bez uguvora u junu, a po svemu sudeći teško će uspeti da dogovore novu saradnju sa svima prenosi “La Gazzetta dello Sport”. 

Apsolutni prioritet je Đanluiđi Donaruma koji je već sa 21. godinom postao “legenda” kluba i igrač sa preko 200 nastupa. Sam igrač želi da ostane na San Siru, ali pregovore koči njegov agent Mino Rajola. 

ap photo

Čuveni fudbalski menadžer želi da uguvor bude na dve godine, a Milan traži minimum tri. Drugi problem je i veći jer Rajola insistira da plata mladom čuvaru mreže bude 10 miliona evra po sezoni. 

Pored Donarume, ugovor istiće i Hakanu Čalhanoglu. Situacija sa njim je znatno teža jer ni sam igrač nije preterano zainteresovan za nastavak saradnje uprkos činjenici da je dobio odrešene ruke u igri Milaneza. 

Reuters

Poslednji od trojice je Ibrahimović čija je situacija najčistija, dobiće novi ugovor ukoliko bude želeo, a sve je izvesnije da ćemo Ibru gledati i sa punih 40 kako rešeta u Seriji A. Ipak, kako je i sam Šveđanin rekao, ukoliko telo ne bude moglo više objaviće kraj karijere. 

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top