Ovde ste
Home > Sport > Tenis > MOŽDA SE I POTUKU NA TERENU! Medvedev i Cicipas se baš mrze!

MOŽDA SE I POTUKU NA TERENU! Medvedev i Cicipas se baš mrze!


Nema sumnje, biće žestoka borba u drugom polufinalnom meču, samo da se Grk i Rus ne potuku, jer nisu u sjajnim odnosima. Sukob traje godinama i bilo je zaista teških reči. 

Sve je počelo 2018. godine na mastersu u Majamiju. Medvedev je u prvom kolu turnira pobedio rivala 2:1 (2:6, 6:4, 6.2), posle čega je došlo do svađe. 

– Hej, Stefanos, želiš nešto da mi kažeš? Ne gledaš me? Bolje ti je da ućutiš! Stefanose, pogledaj me! Prvo, bio si pet minuta na pauzi za toalet, pa onda nisi hteo da se izviniš kada je loptica zakačila sajlu i misliš da si neki dobrica posle svega – bio je besan Medvedev.

Tanjug/AP

Danil Medvedev

Potom se pbratio i sudiji koji je pokušavao da ga obuzda

– On je počeo. On. On je počeo. Rekao mi je da sam je..ni Rus! Misliš li da je to normalno? Uzvratio sam mu jer je on mali i ne ume da se bori. Dok ćuti, ne žalim se ni ja, ali kada počne da priča takve stvari, da me provocira, moram da mu odgovorim. A, nije mi čak ni pogledao.

U novembru 2019. godine duel u Šangaju pripao je Medvedevu a Cicipas je žestoko ispovocirao Rusa.

– Ne želim da budem grub, ali njegova igra je tako dosadna. Dosadna! Toliko dosadna da… Ne znam ni šta bih rekao. On ima mnogo snažan servis, ali ako uspete da dobro riternirate, kreće serija beskrajnih razmena – rekao je Cicipas.

reuters

Stefanoc Cicipas

Medvedev je naravno uzvratio. Njemu se nije svidelo kako se grčki teniser ponašao posle Lejver kupa.

Neko mi je za to rekao tako da sam se raspitao više o tome. Prilično sam o tome razmišljao. Reći ću samo jednu stvar, posle njegovog intervjua u Šangaju gde je pričao kako su slavili pobedu u Lejver kupu, teško ga je uzeti za ozbiljno. Samo da ga citiram: rekao je da su ga tamo naterali da pije, a to je stvarno odvratno. U redu, ali sledi najvažnija stvar. “Mama, čuj, bilo je odvratno. Mogu da ti pošaljem video”. Pa to je besmislena izjava. Posle ovog više ga ne shvatam ozbiljno – rekao je Medvedev

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top