Ovde ste
Home > Kultura > Njemu su SVE KOZE NA BROJU! Branko Janković: Sada je PRAVO VREME za POVRATAK NA SELO!

Njemu su SVE KOZE NA BROJU! Branko Janković: Sada je PRAVO VREME za POVRATAK NA SELO!


– Mene najviše karakteriše i inspiriše reč – stvaralac, a gluma kao profesija, ako nema prisustvo u stvarnom životu, onda deluje kao lažna. Pre šest godina sam počeo da gajim koze, a kornona me je samo učvrstila u tome i osvestila mesto i važnost zdrave hrane u našim žiovtima. Teško jeste, ako hoćete ozbiljno da se bavite time, ali je moguće. Treba “ići peške”, a to iskustvo je korisno i blagotvorno i za glumu – kaže Branko Janković.

Glumac trenutno sarađuje sa katedrom za biohemiju na Hemijskom fakultetom u Beogradu, a njegov najnoviji proizvod je surutka u prahu iz koje je izvučena voda tako da (surutka) ne izgubi svoja lekovita svojstva.

– Petsto tona da imam mogao bih da prodam, jer se pokazala kao dobra za preventivu i oporavak od korone – navodi glumac.

Iz grada mu ništa ne nedostaje, a napominje da je trenutno nikad bolja prilika za domaću hranu i domaće proizvode.  

– Pašnjaci su privilegija, a mi imamo pusta sela i sada je pravo vreme za povratak. Mogu da se vrate ovi iz IT sektora koji rade od kuće, jer se mnogo efikasnije stvara u prirodi – poručuje glumac.  

SLOBODA MIĆALOVIĆ SE OSIM GLUME BAVI I OVIM POSLOM! Malo ko zna OVAJ detalj iz njenog privatnog života!

PRE SILIKONA JE IZGLEDALA POTPUNO DRUGAČIJE! U “Igri sudbine” je obožavamo, a evo kakva je bila na POČETKU GLUMAČKE KARIJERE! /FOTO/

Izvorni link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top