Ovde ste
Home > Sport > Tenis > NOVAKA BAŠ BRIGA ŠTA MISLIMO, SAMO PRIČA O POVREDI! Bravo, Vilander je ukapirao taktiku!

NOVAKA BAŠ BRIGA ŠTA MISLIMO, SAMO PRIČA O POVREDI! Bravo, Vilander je ukapirao taktiku!


Đoković je prošao u polufinale Australijan opena pobedom nad Aleksandrom Zverevim u četiri seta 6:7 (6), 6:2, 6:4, 7:6 (6) i posle tri i po sata tenisa.

Novak je povredio stomačni mišić u meču sa Tejlorom Fricom i zbog nje je izgubio dva seta, pa je dobio Amerikanca posle pet setova. Kasnije je pobedio Miloša Raonića, pa je pao Aleksandar Zverev.

Novak ne prestaje da priča o povredi i očito ga nije briga šta mi mislimo, jer samo hoće da pobeđuje i osvoji turnir. A ponekad kad imate takvu povredu onda morate da birate nešto drugačije u igri  – rekao je Vilander u analizi na Eurosportu.

REUTERS/Charles Platiau

Mats Vilander

Kaže da mu povreda služi kao neka vrsta podsetnika koji će mu smanjiti rizik od pogoršanja stanja ili povrede.

On je hteo da igra malo brže poene i možda se drži priče o povredi jer ga stalno podseća da mora da igra drugačije. Na primer “ne mogu da trčim zauvek, jer sam povređen i moram da rizikujem”. Naravno, nije ga briga šta mi mislimo. Ponekad pričamo o tome, nekad ne. On očito bira da priča otvoreno – jasan je bio Vilander.

Nije na odmet pomenuti da mnogi sumnjaju o Novakovu povredu, Rafael Nadal, njegov stric Toni, Tejlor Fric, Nika Kirjosa da ne pominjemo, on u svemu mora da bude mirođija…

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top