Ovde ste
Home > Zdravlje > PORUKA SINA JOJ JE SLOMILA SRCE! Mama podelila crtež deteta, mnogi roditelji su se pronašli!

PORUKA SINA JOJ JE SLOMILA SRCE! Mama podelila crtež deteta, mnogi roditelji su se pronašli!


Te reči su bile: “Jesi li završila, mama?” I na toj slici je bila nacrtana mama koja odgovara sa “NE”

– Pogledala sam na sat – bilo je 18.05, a zatim sam pogledala na spisak obaveza koje bi trebalo da obavim i bio je nepregledan. Osećala sam se tužno tada, ali tako je svakodnevno – piše Prija Amin iz Pitsburga u pensilvaniji, mama koji je ovaj crtež podelila na Linkedlinu, a mnogi roditelji širom sveta su se pronašli u ovoj objavi.

Ova mama priznaje da od početka pandemije sve teže uspeva da odvoji privatni život od poslovnog. Ona kaže da većina ljudi koji rade od kuće ne uspevaju da izbalansiraju između posla i porodice. U toku radnog vremena su sve: i domaćice, i roditelji ali i zaposleni radnici.

printscreen linkedin.com

Potresan crtež sina koji je posvetio svojoj mami

– Moram da pravim pauze više puta dnevno da proverim sinove dok uče. Moram da ih nahranim, da im pomognem sa domaćim zadacima, da istrčim ako nešto treba. Te pauze štete mojoj produktivnosti – kaže Prija.

Ona kaže da se oseća krivim što ne može sa svojom decom da provede kvalitetno vreme, a kao najveći udarac je, zapravo, bio ovaj crtež. Ona se stoga nada da će poslodavi podržati radnike, kako bi oni mogli da izbalansiraju između svog poslovnog i privatnog vremena.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top