Ovde ste
Home > Život > SBPOK ostvario zavidne rezultate, procesuirano devet kriminalnih grupa u poslednja tri meseca

SBPOK ostvario zavidne rezultate, procesuirano devet kriminalnih grupa u poslednja tri meseca


Aleksandar Vulin je u Nastavnom centru Makiš, sa direktorom policije Vladimirom Rebićem i načelnikom SBPOK-a Ninoslavom Cmolićem obišao pripadnike Odseka za policijsko hapšenje, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala i prisustvovao vežbi u kojoj su prikazali veštine i sposobnosti u savladavanju pripadnika organizovanih kriminalnih grupa, saopštio je MUP.

Vulin je istakao da pripadnici tog Odseka učestvuju u hapšenjima visokog rizika, izlažu svoj život opasnostima i čine sve kako bi u saradnji sa drugim organizacionim jedinicama Ministarstva unutrašnjih poslova, sklonili kriminalce sa ulica i osigurali bezbednost građana.

U poslednja tri meseca, kako je naglasio Vulin, procesuirano je devet organizovanih kriminalnih grupa i uhapšeno 78 osoba osumnjičenih da su bili njihovi članovi i u svim tim hapšenjima učestvovali su pripadnici ove jedinice.

Posebno je pohvalio rad pripadnika te jedinice na hapšenju članova organizovane kriminalne grupe koju su predvodili Veljko Belivuk i Marko Miljković.

“Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviće da ulaže u poboljšanje uslova rada ovih ljudi, kroz nabavku nove opreme i naoružanja, jer ulaganjem u njih ulažemo u našu bezbednost. Oni su tu da se obračunaju i sa najokorelijim kriminalcima rizikujući pritom i sopstveni život i zato zaslužuju naše poštovanje”, naglasio je Vulin.Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top