Ovde ste
Home > Kultura > ŠOK! DŽORDŽU KLUNIJU ŽENA UDARILA ZABRANU! Glumac ne zna šta ga je snašlo – OVOGA mora ODMAH DA SE ODREKNE!

ŠOK! DŽORDŽU KLUNIJU ŽENA UDARILA ZABRANU! Glumac ne zna šta ga je snašlo – OVOGA mora ODMAH DA SE ODREKNE!


Kako prenose američki mediji, advokatica mu je naredila da mora da ostane trezan zato što mu je krajem prošle godine dijagnostifikovana upala pankreasa, koja često zna da ima smrtonosni ishod. Njemu je na sreću bila blaža upala.

Zbog svega toga je navodno došlo i do rasprave. Kako ističe anonimni izvor, razdražljivi glumac prepirao se sa suprugom zbog svoje navike konzumiranja alkohola.

 – Amal je izbacila sav alkohol iz doma, nakon što je Džordž hospitalizovan u decembru. Želi da se glumac brine o sebi, kako bi mogao da se brine o svojoj porodici –  ispričao je pomenuti izvor.

APfoto

Za Klunija više nema alkohola

Podsetimo, Džordžu je dobio pankreatitis nakon što je smršao za svoj poslednji film “Midnight Sky”, pa ga je Amal uverila da je vreme da se smiri, kako bi  mogao da se oporavi.

 – Ljudi predviđaju da će Džordž i film koji igra dobiti nominacije, a Amal želi da njen suprug bude najbolje kako bi Holivudu poslao poruku da se vratio i da je bolji nego ikad –  dodaje insajder.

 – Džordž se oseća bolje i izgleda sjajno, ali stvarno ga je zabolelo što ga tera da promeni navike –  ističe izvor.

Da podsetimo, glumac nije vodio računa o zdravlju. Naime, za ulogu u novom filmu u kojem ulazi u kožu lika koji je preživeo katastrofu, glumac je za kratko vreme smršao skoro 13 kilograma. 

Izvorni link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top