Ovde ste
Home > Zdravlje > ŠTA MISLITE, KOLIKO ŽENE ŽELE DA SE*S TRAJE? Evo šta kažu stručnjaci!

ŠTA MISLITE, KOLIKO ŽENE ŽELE DA SE*S TRAJE? Evo šta kažu stručnjaci!


Studija iz 2020. godine pokazala je da je prosečno vreme koje ženama treba za postizanje orgazma tokom se*sa sa muškarcima 13,41 minuta. Značajno je da su obično zahtevale se*sualne aktivnosti što se ne svodi na penetraciju. Ipak, nema prosečnog vremena koje žena želi u krevetu. Dok muškarci obično mogu imati samo jedan orgazam u se*su, žene imaju kraće vreme oporavka i mogu ih doživeti više.

Se*s se takođe ne mora uvek završiti orgazmom. Može biti zadovoljavajuće postići orgazam tokom se*sa, ali za celokupno se*sualno iskustvo uopšte nisu potrebni orgazmi. Koliko žene žele da se*s traje?

Shutterstock

Se*s ne mora završiti orgazmom

Ne postoji određeno vreme koliko bi se*s trebao trajati da bi bio zadovoljavajući za žene. Istraživanje među 3.836 ljudi pokazalo je da žene u proseku žele da polni odnos traje 25 minuta i 51 sekundu, iako je većina njihovih susreta trajala između 16 i 17 minuta. Prema se*sualnim terapeutima, idealno trajanje vaginalnog odnosa je između sedam i 13 minuta.

Između jednog i dva minuta je prekratko, tri do sedam minuta je dovoljno, a 10 do 30 minuta je predugo. Iako su ankete i studije sjajni izvori, oni ne govore o svačijem iskustvu. Najbolji način da saznate koliko dugo žena želi da se*s traje jeste pitati je.

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top