Ovde ste
Home > Zdravlje > Šta OMILJENE POZE i “govor tela” i OTKRIVAJU o PARTNERU? Licem u lice, da sve VRIŠTI od EMOCIJA!

Šta OMILJENE POZE i “govor tela” i OTKRIVAJU o PARTNERU? Licem u lice, da sve VRIŠTI od EMOCIJA!

Fallback Image


I parovi koji su dugo zajedno često se u krevetu “sudaraju” sa željama kada je reč o pozama. Ženi je često neprijatno da kaže šta voli, pa on preuzima inicijativu i uvek je na meniju njegova omiljena poza. A onda ona za njega kaže da je dosadan ili da nema mašte. S druge strane, kada je on voljan da menja i da eksperimentiše, o njemu se svašta može zaključiti, jer govor tela tokom vođenja ljubavi može mnogo da otkrije, kažu stručnjaci za veze. Ali ako muškarac često insistira na jednoj te istoj pozi, evo šta to govori o njemu….

Misionarski položaj: muškarac je pouzdan

Muškarci koji vole misionarski položaj, u životu se strogo drže pravila. Oni su verni i nežni partneri koji neće razočarati partnerku. Prosto nisu takvi… Oni su pouzdani, ali nisu nimalo dosadni. U misionarskom položaju, sva pažnja muškarca usmerena je na partnerku. Kontakt očima je tu, potom zagrljaji, poljupci… Za stabilnost i stalnu nesputanu razmenu nežnosti, takav muškarac je savršen izbor, kažu stručnjaci.

Shutterstock

Kašika: Osećajan je

Poza “kašika” (oba partnera leže na boku, muškarac je iza partnerke) otkriva osobu koja stalno traži potvrdu ženinih osećanja. Ovaj položaj omogućava posebnu intimnost, što ukazuje na to da je muškarac koji voli ovu pozu veoma osećajan tip.

Ona na stomaku: Zadovoljan je u vezi

Položaj u kom žena leži na stomaku, a muškarac je grli tokom odnosa u poluzagrljaj znak je da mu je prijatno i da je zadovoljan u vezi. Ako muškarac tokom odnosa privlači partnerku sebi, u kojoj god pozi bili, on želi više intimnosti, želi više od v ođenje ljubavi…

Ona je gore, a on dole: Bitno mu je i njeno zadovoljstvo

Iako većina muškaraca najviše voli upravo ovu pozu, ona kaže da muškarac koji stalno želi da vas vidi gore ne želi da ulaže previše truda već pušta da partnerka “odigra igru” i praktično samu sebe zadovolji. A manjak ambicije i motivacije u intimnim odnosima može da bude znak da je muškarac takav i u ostalim sferama života.

Shutterstock

Dogi: Nema emocija, a ni samopouzdanja

“Dogi stil” je signal za ženu: on voli da dominira, da bude alfa muškarac, ali i ne želi da unosi previše emocija u vezu. U ovoj pozi kontakt očima izostaje, to on zapravo i želi, jer tako dobija na sigurnosti. Ova poza ne govori o ljubavi i poštovanju i ako insistira na tom položaju, moguće je da ima problema sa samopouzdanjem. Naravno, svaka poza je izazovna i lepa, pa čak i ova ukoliko je jedna od mnogih koje praktikujete inače.

A posle…

Kad je reč o govoru tela posle vođenja ljubavi stručnjaci kažu da se muškarci koji se posle odnosa brzo udalje od žene boje obaveza prema njoj. Sigurna udaljenost mu prija. Položaj na boku sa okrenutim leđima otkriva pravog posesivca. Ako posle odnosa leži pored partnerke u pozi kašike, odnosno na boku, muškarac je “lud od ljubavi”. Ali u tom položaju on zaklanja partnerku, što ukazuje i na to da on voli da dominira. Ako želi da se mazi, ali tako da je partnerka iza njega, taj položaj otkriva nekoga ko voli da se drugi brinu za njega.

TREBA UMETI! TAJNE žena koje MUŠKARCI VOLE iskreno i DUGO!

Ovo su NAJČEŠĆI EROTSKI SNOVI koje skoro svi imaju, a nikada vam NE BI PRIZNALI!

Source link

Aplikacija za prevoz Uber Srbija

Slični

Top